Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlétic Saint-Jean Le Brique buddie
Normal Tactiek def4
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Demicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kmieciak geeft een hoge lob. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcerek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kuys controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Balcerek neemt vlug de vrije trap. Danao kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kuys is nu in balbezit. Romanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuys raakt geblesseerd tijdens het duel. Albán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuys is nu in balbezit. Kuys geeft de bal voor. Balcerek bokst de bal weg.

8e minuut.
Kukáč probeert naar een medespeler te passen. Demicoli speelt de bal door. Wiejowski speelt de bal door. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Balcerek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:1

12e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Kukurinkov speelt de bal door. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Kuys schiet op doel. Balcerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupescu rent richting de bal. Lupescu geeft een hoge lob. Herczyk kopt de bal weg. Kuys is nu in balbezit. Kuys geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:2

15e minuut.
Kukurinkov passt de bal in één keer door. Kuys is nu in balbezit. Kuys passt de bal in één keer door. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel. Balcerek bokst de bal weg. Lupescu heeft problemen om de bal te vangen. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft de bal voor. Kuys springt en kopt de bal. Balcerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Herczyk passt de bal in één keer door. Kuys rent richting de bal. Kuys probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Balcerek bokst de bal weg.

24e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal in één keer door. Wiejowski speelt de bal door. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Kuys springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Albán met de inworp. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:3

27e minuut.
Koukodimos kopt de bal weg. Danao rent richting de bal. Danao geeft de bal voor. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel. Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:4

28e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys rent richting de bal. López begaat een overtreding. López krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys rent richting de bal. López begaat een overtreding. López krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Kukurinkov passt de bal zonder na te denken. Kuys is nu in balbezit. Kuys passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:5

34e minuut.
Inworp. Kukurinkov met de inworp. Kmieciak rent richting de bal. Kmieciak geeft de bal voor. Kuys springt en kopt de bal. Balcerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kukáč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal in één keer door. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Kuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Váhal rent richting de bal. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal zonder na te denken. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:6

39e minuut.
Kmieciak passt de bal met de wreef. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Kuys is nu in balbezit. Kuys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 81%, buddie 19%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:6

46e minuut.
Kukurinkov rent richting de bal. Bystrov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukurinkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Váhal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kukáč rent richting de bal. Kuys onderschept slim de pass. Kuys draait met de bal, schiet en ... Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:7

47e minuut.
Albán passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov passt de bal met de wreef. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Romanowicz speelt de bal door. Urdea met een sublieme pass. Herczyk met een sublieme pass. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel. Balcerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:8

52e minuut.
Danao probeert naar een medespeler te passen. Kuys rent richting de bal. Kuys probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Lupescu met een harde bal richting middenveld. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak geeft een hoge lob. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Kuys de bal. Albán is nu in balbezit. Kukáč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukáč krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Wiejowski de bal onder controle te krijgen. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:9

69e minuut.
Albán met de inworp. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een hoge lob. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kukáč kopt de bal weg. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk met een sublieme pass. Kuys probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Balcerek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 73%, buddie 27%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - buddie 0:9