Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie Athlétic Saint-Jean Le Brique
def4 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Kmieciak met een sublieme pass. Wiejowski rent richting de bal. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lupescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukurinkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmieciak rent richting de bal. Kmieciak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kuys speelt de bal door. Albán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lupescu de bal. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 1:0

11e minuut.
Inworp. Danao met de inworp. Herczyk speelt de bal door. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Kmieciak met een sublieme pass. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Balcerek geeft een lange en hoge pass. Barreto kopt de bal weg. Daar is Koukodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 1:1

27e minuut.
Kmieciak rent richting de bal. Demicoli onderschept slim de pass. Demicoli speelt de bal door. Kukurinkov geeft de bal voor. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcerek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1

30e minuut.
Kukurinkov speelt de bal door. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys passt de bal met de wreef. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Albán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Lupescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 29%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 71%.
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1

49e minuut.
Doeltrap. Balcerek trapt de bal weg van het doel. Inworp. Albán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Albán verovert de bal door een tackle van achteren. López speelt de bal door. Klungelig pakt Danao de bal. Danao geeft een lange en hoge pass. Kuys krijgt zijn hoofd ertegen. Balcerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Váhal geeft een lange en hoge pass. Koukodimos probeert de bal aan de voet te houden. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een hoge lob. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmieciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Kuys springt en kopt de bal. Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 3:1

70e minuut.
Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski rent richting de bal. López begaat een overtreding. López krijgt een gele kaart. Wiejowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukurinkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcerek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 4:1

72e minuut.
Urdea onderschept slim de pass. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk passt de bal met de wreef. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balcerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pink geeft de bal voor. Wiejowski kopt de bal weg. Herczyk probeert de bal aan de voet te houden. Kuys is nu in balbezit. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 5:1

84e minuut.
Lupescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kukurinkov kopt de bal weg. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak speelt de bal door. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 30%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 70%.
buddie - Athlétic Saint-Jean Le Brique 5:1