Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Veluwe Forest FC The Black Wolves
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten very good
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


12e minuut.
Maturín is nu in balbezit. Maturín passt de bal in één keer door. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal met de wreef. Maturín geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Strik rent richting de bal. Maturín onderschept slim de pass. Maturín geeft een lange en hoge pass. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Singh bokst de bal weg.

16e minuut.
Newell speelt de bal door. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki met een sublieme pass. Krisztin rent richting de bal. Krisztin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Braafheid geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędraszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Braafheid de bal. Krisztin rent richting de bal. Krisztin passt de bal in één keer door. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Singh trapt de bal weg van het doel. Waterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell geeft de bal voor. Krisztin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klijnjan passt de bal in één keer door. Newell rent richting de bal. Newell probeert naar een medespeler te passen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. Singh bokst de bal weg.

29e minuut.
Maturín is nu in balbezit. Maturín geeft een lange en hoge pass. Jędraszek kan de bal niet met de borst controleren. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jędraszek geeft een hoge lob. Wouters probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jędraszek neemt de hoekschop. Krisztin maakt een snoekduik en kopt de bal. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:1

39e minuut.
Maturín kopt de bal weg. Klungelig pakt Krisztin de bal. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. Musampa probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Strik rent richting de bal. Strik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maturín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ząbecki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Singh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krisztin probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 87%, The Black Wolves 13%.
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:2

48e minuut.
Krisztin rent richting de bal. Klijnjan is nu in balbezit. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki schiet op doel. Singh bokst de bal weg.

50e minuut.
Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krisztin de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:3

54e minuut.
Newell kopt de bal weg. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki passt de bal zonder na te denken. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:4

55e minuut.
Jędraszek kopt de bal weg. Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krisztin. Krisztin krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Wouters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrozumski met de inworp. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:5

73e minuut.
Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Daar is Klijnjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ząbecki passt de bal met de wreef. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:6

83e minuut.
Maturín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salvati komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Krisztin schiet op doel. Veen kopt de bal weg. Newell speelt de bal door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 74%, The Black Wolves 26%.
North Veluwe Forest FC - The Black Wolves 0:6