Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Wolves North Veluwe Forest FC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouters onderschept slim de pass. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Maturín probeert naar een medespeler te passen. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki passt de bal met de wreef. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 1:0

12e minuut.
Veen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędraszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Houtman rent richting de bal. Newell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houtman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muyters met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bratanek de bal. Houtman is nu in balbezit. Houtman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jędraszek met een sublieme pass. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Singh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musampa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Singh speelt de bal door. Natochiy kopt de bal weg. Musampa probeert de bal met de borst te controleren. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jędraszek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krisztin de bal. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 2:0

31e minuut.
Waterman is nu in balbezit. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal in één keer door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Braafheid speelt de bal door. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki speelt de bal door. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki speelt de bal door. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin schiet op doel. Singh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 3:0

41e minuut.
Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki passt de bal in één keer door. Braafheid rent richting de bal. Krisztin onderschept slim de pass. Krisztin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 21%, North Veluwe Forest FC 79%.
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 3:0

46e minuut.
Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki probeert naar een medespeler te passen. Maturín rent richting de bal. Maturín geeft een hoge lob. Krisztin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 4:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakuła met een snelle inworp. Newell probeert naar een medespeler te passen. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ząbecki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Veen de bal onder controle te krijgen. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Singh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 5:0

61e minuut.
Newell probeert de bal aan de voet te houden. Natochiy is nu in balbezit. Natochiy passt de bal zonder na te denken. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Newell is nu in balbezit. Newell passt de bal zonder na te denken. Krisztin is nu in balbezit. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Singh trapt de bal weg van het doel. Newell kopt de bal weg. Ząbecki met een sublieme pass. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki met een sublieme pass. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Veen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ząbecki passt de bal in één keer door. Daar is Jędraszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek geeft de bal voor. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki speelt de bal door. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Ząbecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 23%, North Veluwe Forest FC 77%.
The Black Wolves - North Veluwe Forest FC 5:0