Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morning Stars AFC Baas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Blom rent richting de bal. de Sa onderschept slim de pass. de Sa passt de bal in één keer door. Verkerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkerk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Daar is Jurjus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurjus passt de bal met de wreef. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinama onderschept slim de pass. Pattinama geeft een hoge lob. Drent bokst de bal weg. de Kok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Morning Stars - AFC Baas 0:1

11e minuut.
van Steensel heeft problemen om de bal te vangen. Jurjus rent richting de bal. van Steensel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Steensel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morning Stars 59%, AFC Baas 41%.
Morning Stars - AFC Baas 0:1

53e minuut.
Blom speelt de bal door. Jurjus bereikt de bal nog maar net als eerste. van Steensel begaat een overtreding. van Steensel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Schouten bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kok onderschept slim de pass. Jurjus rent richting de bal. de Kok verovert de bal door een tackle van achteren. de Kok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Schouten onderschept slim de pass. Schouten probeert naar een medespeler te passen. Heijnen rent richting de bal. de Kok verovert de bal door een tackle van achteren. de Kok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vink geeft de bal voor. Boom rent richting de bal. Boom geeft een hoge lob. Boadu rent richting de bal. Boadu draait met de bal, schiet en ... Verkerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morning Stars - AFC Baas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morning Stars 58%, AFC Baas 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morning Stars - AFC Baas 1:1