Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Wolves Athlétic Saint-Jean Le Brique
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten solid
solid Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Marcoux passt de bal in één keer door. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Boussaid bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Bratanek de bal. Drăguţ rent richting de bal. Newell onderschept slim de pass. Newell geeft een hoge lob. Lupescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Athlétic Saint-Jean Le Brique 1:0

9e minuut.
Romanowicz probeert naar een medespeler te passen. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal in één keer door. Koukodimos heeft problemen om de bal te vangen. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. Boussaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Newell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcoux zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koukodimos heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăguţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu rent richting de bal. Topolek onderschept slim de pass. Topolek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Romanowicz geeft een hoge lob. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek speelt de bal door. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kukáč de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Wyrozumski geeft de bal voor. Natochiy is nu in balbezit. Marcoux speelt de bal door. Topolek is nu in balbezit. Topolek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barrios passt de bal in één keer door. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert de bal aan de voet te houden. Boussaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Black Wolves - Athlétic Saint-Jean Le Brique 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Newell de bal. Newell geeft een hoge lob. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek haalt uit met een fantastische trap. Lupescu probeert de bal aan de voet te houden. Balcerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bakuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natochiy is nu in balbezit. Natochiy met een sublieme pass. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki passt de bal in één keer door. Kukáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek verovert de bal door een tackle van achteren. Topolek schiet op doel. Balcerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1

35e minuut.
Drăguţ passt de bal in één keer door. Marcoux probeert naar een medespeler te passen. Natochiy rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marcoux met een sublieme pass. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhazyan speelt de bal door. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 49%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 51%.
The Black Wolves - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1

55e minuut.
Natochiy controleert de bal met de borst. Natochiy probeert naar een medespeler te passen. Topolek is nu in balbezit. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Demicoli speelt de bal door. Natochiy speelt de bal door. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een hoge lob. Topolek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Barrios speelt de bal door. Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Newell passt de bal zonder na te denken. Salvati bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvati passt de bal met de wreef. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki passt de bal in één keer door. Jędraszek speelt de bal door. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wyrozumski is nu in balbezit. Wyrozumski speelt de bal door. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek geeft een hoge lob. Topolek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Marcoux met een sublieme pass. Koukodimos is nu in balbezit. Bratanek onderschept slim de pass. Barreto onderschept slim de pass. Barreto draait met de bal, schiet en ... Boussaid bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 46%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 54%.
The Black Wolves - Athlétic Saint-Jean Le Brique 2:1