Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlétic Saint-Jean Le Brique The Black Wolves
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 43.7
good Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Marcoux geeft de bal voor. Bratanek kopt de bal weg. Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki schiet op doel. Balcerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 0:1

9e minuut.
Demicoli speelt de bal door. Malkhazyan is nu in balbezit. Malkhazyan met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Maturín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ząbecki de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 0:2

15e minuut.
Krisztin is nu in balbezit. Kukáč onderschept slim de pass. Kukáč passt de bal in één keer door. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 1:2

33e minuut.
Newell rent richting de bal. Ząbecki rent richting de bal. López rent richting de bal. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Lupescu de bal onder controle te krijgen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een hoge lob. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Koukodimos de bal. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal zonder na te denken. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maturín speelt de bal door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukáč begaat een overtreding. Krisztin raakt geblesseerd tijdens het duel. Krisztin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Newell kopt de bal weg. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 55%, The Black Wolves 45%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 1:2

49e minuut.
Barreto passt de bal in één keer door. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krisztin de bal. Krisztin schiet op doel. Balcerek bokst de bal weg.

55e minuut.
Maturín is nu in balbezit. Maturín passt de bal in één keer door. Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Balcerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 1:3

73e minuut.
Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kukáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 1:4

90e minuut.
Malkhazyan met een snelle inworp. Barreto is nu in balbezit. Met opzet legt Natochiy zijn tegenspeler op de grond. Natochiy krijgt een gele kaart. Barreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barreto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 49%, The Black Wolves 51%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - The Black Wolves 1:4