Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie North Veluwe Forest FC
def4 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 20.9
outstanding Schieten weak
excellent Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pink geeft een hoge lob. Klijnjan rent richting de bal. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 1:0

3e minuut.
Houtman passt de bal met de wreef. Veen speelt de bal door. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys onderschept slim de pass. Kuys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 2:0

5e minuut.
Kmieciak passt de bal met de wreef. Wiejowski rent richting de bal. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ... Musampa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 3:0

6e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Albán is nu in balbezit. Albán passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 4:0

8e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Albán rent richting de bal. Albán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys draait met de bal, schiet en ... Singh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Kuys is nu in balbezit. Kuys draait met de bal, schiet en ... Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 5:0

13e minuut.
Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk passt de bal met de wreef. Kuys speelt de bal door. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 6:0

14e minuut.
Kuys passt de bal in één keer door. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Singh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 7:0

16e minuut.
Houtman onderschept slim de pass. Houtman probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan is nu in balbezit. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov met een sublieme pass. Herczyk met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Singh probeert naar een medespeler te passen. Kmieciak kopt de bal weg. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 8:0

26e minuut.
Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal in één keer door. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Musampa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 9:0

28e minuut.
Braafheid rent richting de bal. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski passt de bal in één keer door. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 10:0

28e minuut.
Muyters speelt de bal door. Daar is Houtman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys onderschept slim de pass. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Kuys rent richting de bal. Kuys passt de bal zonder na te denken. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 11:0

36e minuut.
Albán onderschept slim de pass. Albán passt de bal zonder na te denken. Herczyk geeft een hoge lob. Wiejowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Singh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 14%, North Veluwe Forest FC 86%.
buddie - North Veluwe Forest FC 11:0

47e minuut.
Veen onderschept slim de pass. Veen geeft een hoge lob. Waterman heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk geeft de bal voor. Kuys springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 12:0

49e minuut.
Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal met de wreef. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Kuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kukurinkov met een sublieme pass. Kuys is nu in balbezit. Herczyk met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 13:0

52e minuut.
Singh trapt de bal weg. Danao kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Strik de bal onder controle te krijgen. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Albán kopt de bal weg. Strik rent richting de bal. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 14:0

56e minuut.
Musampa probeert de bal aan de voet te houden. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik geeft een hoge lob. Kmieciak kopt de bal weg. Kukurinkov geeft de bal voor. Paal! Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 15:0

65e minuut.
Strik verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk geeft een hoge lob. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen. Singh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 16:0

69e minuut.
Danao passt de bal met de wreef. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Kuys draait met de bal, schiet en ... Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 17:0

71e minuut.
Kukurinkov kopt de bal weg. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak geeft een hoge lob. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Musampa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 18:0

71e minuut.
Houtman is nu in balbezit. Kuys verovert de bal door een tackle van achteren. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Kuys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Veen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kmieciak neemt de hoekschop. Wiejowski kopt de bal weg. Singh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Veen is nu in balbezit. Veen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmieciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiejowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov geeft een hoge lob. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Musampa geeft een lange en hoge pass. Kmieciak kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuys de bal. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - North Veluwe Forest FC 19:0

80e minuut.
Kukurinkov speelt de bal door. Danao speelt de bal door. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Albán met de inworp. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kuys is nu in balbezit. Kuys geeft de bal voor. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. Veen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 7%, North Veluwe Forest FC 93%.
buddie - North Veluwe Forest FC 19:0