Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Veluwe Forest FC buddie
Normal Tactiek def4
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 47.6
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Braafheid passt de bal zonder na te denken. Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiejowski. Wiejowski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kmieciak met een sublieme pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski passt de bal met de wreef. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:1

5e minuut.
Veen geeft de bal voor. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak passt de bal met de wreef. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Váhal verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:2

9e minuut.
Váhal rent richting de bal. Váhal geeft de bal voor. Klijnjan is nu in balbezit. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:3

11e minuut.
Kmieciak passt de bal in één keer door. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski passt de bal in één keer door. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kmieciak rent richting de bal. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Musampa kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:4

17e minuut.
Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov met een sublieme pass. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:5

20e minuut.
Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys met een sublieme pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Singh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:6

23e minuut.
Musampa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hari komt het veld opgelopen. Herczyk met de inworp. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys is nu in balbezit. Kuys geeft een lange en hoge pass. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:7

23e minuut.
Muyters met een sublieme pass. Houtman heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kuys onderschept slim de pass. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Hari probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:8

32e minuut.
Klijnjan geeft een lange en hoge pass. Zeefuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Wiejowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Singh trapt de bal weg. Albán kopt de bal weg. Wiejowski probeert de bal aan de voet te houden. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Kukurinkov de bal. Kukurinkov speelt de bal door. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kuys is nu in balbezit. Strik rent richting de bal. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Albán passt de bal zonder na te denken. Herczyk met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hari de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kuys is nu in balbezit. Kuys speelt de bal door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Singh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:9

42e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft de bal voor. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel. Veen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Muyters is nu in balbezit. Herczyk onderschept slim de pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 90%, buddie 10%.
North Veluwe Forest FC - buddie 0:10

47e minuut.
Daar is Kmieciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmieciak passt de bal in één keer door. Kuys rent richting de bal. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:11

56e minuut.
Albán probeert naar een medespeler te passen. Kmieciak is nu in balbezit. Kmieciak passt de bal met de wreef. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel. Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

58e minuut.
Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak passt de bal in één keer door. Kukurinkov speelt de bal door. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kuys is nu in balbezit. Kuys probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. Singh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:12

61e minuut.
Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov speelt de bal door. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán geeft een hoge lob. Kuys krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zeefuik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak speelt de bal door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:13

71e minuut.
Singh trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:14

73e minuut.
Danao verovert de bal door een tackle van achteren. Danao geeft de bal voor. Braafheid kopt de bal weg. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Singh met een sublieme pass. Albán kopt de bal weg. Daar is Hari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys is nu in balbezit. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal in één keer door. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:15

83e minuut.
Herczyk passt de bal met de wreef. Kmieciak rent richting de bal. Kmieciak passt de bal met de wreef. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Singh trapt de bal weg van het doel. Kmieciak rent richting de bal. Kmieciak passt de bal met de wreef. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Urdea geeft de bal voor. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - buddie 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 85%, buddie 15%.
North Veluwe Forest FC - buddie 0:16