Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amin Morning Stars
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Boadu verovert de bal door een tackle van achteren. Promes is nu in balbezit. Boadu verovert de bal door een tackle van achteren. Boadu schiet op doel. Rijnders probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Morning Stars 0:1

19e minuut.
de Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sa passt de bal met de wreef. Verkerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkerk haalt uit met een fantastische trap. ter Avest probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Morning Stars 0:2

25e minuut.
van Leeuwenhoek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwenhoek passt de bal in één keer door. Heijnen rent richting de bal. Gall onderschept slim de pass. Gall haalt uit met een fantastische trap. Drent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boom geeft een lange en hoge pass. Landaal kopt de bal weg. Jurjus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jurjus passt de bal in één keer door. Boerrigter is nu in balbezit. Gall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gall krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 52%, Morning Stars 48%.
FC Amin - Morning Stars 0:2

56e minuut.
Jurjus bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem verovert de bal door een tackle van achteren. van Hanegem met een sublieme pass. van Leeuwenhoek rent richting de bal. van Leeuwenhoek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jurjus is nu in balbezit. Landaal onderschept slim de pass. Met opzet legt Jurjus zijn tegenspeler op de grond. Jurjus krijgt een gele kaart. Landaal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Landaal kan niet meer verder spelen. Sno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 47%, Morning Stars 53%.
FC Amin - Morning Stars 0:2