Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goodtimes FC Gerjan FC
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Ljuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljuta probeert naar een medespeler te passen. Libregts speelt de bal door. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Olthof onderschept slim de pass. Olthof geeft een lange en hoge pass. Libregts is nu in balbezit. Libregts haalt uit met een fantastische trap. Roos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - Gerjan FC 1:0

10e minuut.
Schuurman heeft problemen om de bal te vangen. Smeets rent richting de bal. Ljuta onderschept slim de pass. Depay is nu in balbezit. Depay schiet op doel. Roos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
du Chatinier is nu in balbezit. Castillion verovert de bal door een tackle van achteren. Castillion met een sublieme pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay schiet op doel. Libregts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. du Chatinier geeft de bal voor. Ljuta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sleegers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castillion de bal. Ljuta speelt de bal door. Libregts is nu in balbezit. Libregts schiet op doel. Roos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Stekelenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Ljuta onderschept slim de pass. Ljuta geeft een hoge lob. Depay bereikt de bal nog maar net als eerste. Depay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ljuta is nu in balbezit. Libregts speelt de bal door. Klungelig pakt Depay de bal. Ljuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - Gerjan FC 2:0

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Roos niet meer kan verder spelen. Vriens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goodtimes FC 34%, Gerjan FC 66%.
Goodtimes FC - Gerjan FC 2:0

58e minuut.
Smeets is nu in balbezit. Ljuta verovert de bal door een tackle van achteren. Ljuta passt de bal in één keer door. Depay rent richting de bal. Depay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Lens speelt de bal door. Daar is Smeets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Depay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goodtimes FC 28%, Gerjan FC 72%.
Goodtimes FC - Gerjan FC 2:0