Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie AFC Baas
def4 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 19
outstanding Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Pool de bal. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov passt de bal zonder na te denken. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 1:0

3e minuut.
Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel. Verkerk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 2:0

4e minuut.
Minh Nghĩa met de inworp. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Blom speelt de bal door. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kuys rent richting de bal. Kuys geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vink de bal onder controle te krijgen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 3:0

9e minuut.
de Winter kopt de bal weg. Blom is nu in balbezit. Blom passt de bal zonder na te denken. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Wiejowski springt en kopt de bal. Verkerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kukurinkov kopt de bal weg. Daar is Albán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Wiejowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 4:0

17e minuut.
Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Verkerk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 5:0

20e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Albán is nu in balbezit. Herczyk met een sublieme pass. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 6:0

21e minuut.
Maher geeft een hoge lob. Albán rent richting de bal. Albán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Albán met de inworp. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys met een sublieme pass. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 7:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Nghĩa met een snelle inworp. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 8:0

28e minuut.
Pink rent richting de bal. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
de Winter probeert naar een medespeler te passen. Vink heeft problemen om de bal te vangen. Pool speelt de bal door. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Verkerk neemt vlug de vrije trap. Herczyk kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 9:0

33e minuut.
Albán heeft problemen om de bal te vangen. Albán met een sublieme pass. de Winter rent richting de bal. Kuys verovert de bal door een tackle van achteren. Kuys draait met de bal, schiet en ... Verkerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski schiet op doel. Ebbinge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Maher heeft problemen om de bal te vangen. Albán is nu in balbezit. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Verkerk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 10:0

35e minuut.
Inworp. Albán met de inworp. Herczyk speelt de bal door. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuys is nu in balbezit. Kuys draait met de bal, schiet en ... Verkerk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ebbinge de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 11:0

41e minuut.
Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pool rent richting de bal. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Verkerk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 12:0

45e minuut.
de Winter kopt de bal weg. Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal in één keer door. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 14%, AFC Baas 86%.
buddie - AFC Baas 12:0

48e minuut.
Klungelig pakt van Steensel de bal. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal met de wreef. Pool heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov speelt de bal door. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 13:0

59e minuut.
Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Verkerk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 14:0

63e minuut.
Ebbinge trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Nghĩa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk geeft een hoge lob. Kuys krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pink met een sublieme pass. Klungelig pakt Pool de bal. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys schiet op doel. Verkerk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Minh Nghĩa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov geeft een hoge lob. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 15:0

67e minuut.
Pattinama passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov passt de bal met de wreef. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal met de wreef. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kukurinkov kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys is nu in balbezit. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ebbinge trapt de bal weg van het doel. Albán kopt de bal weg. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal met de wreef. Kukurinkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuys de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Verkerk trapt de bal weg. Herczyk kopt de bal weg. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys is nu in balbezit. Kuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pool passt de bal in één keer door. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wiejowski zijn tegenspeler op de grond. Blom moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blom kan niet meer verder spelen. Rietveld komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Váhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Váhal probeert naar een medespeler te passen. Vink probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Verkerk met een harde bal richting middenveld. Herczyk kopt de bal weg. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pool is nu in balbezit. Kukurinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukurinkov speelt de bal door. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Kuys rent richting de bal. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys is nu in balbezit. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Verkerk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - AFC Baas 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 16%, AFC Baas 84%.
buddie - AFC Baas 16:0