Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amin The Black Wolves
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 40.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Rijnders probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:1

5e minuut.
van der Poel rent richting de bal. Jędraszek onderschept slim de pass. Jędraszek geeft een hoge lob. Krisztin springt en kopt de bal. Rijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rijnders trapt de bal weg. Newell kopt de bal weg. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Rijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ząbecki speelt de bal door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin passt de bal met de wreef. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
ter Avest met een harde bal richting middenveld. van Leeuwenhoek kopt de bal weg. Klungelig pakt Hurtado de bal. Gall verovert de bal door een tackle van achteren. Gall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt van der Poel de bal. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki speelt de bal door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Rijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal in één keer door. ter Avest rent richting de bal. Krisztin onderschept slim de pass. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
ter Avest probeert de bal aan de voet te houden. Newell rent richting de bal. Newell probeert naar een medespeler te passen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rijnders speelt de bal door. Natochiy kopt de bal weg. Klungelig pakt Ząbecki de bal. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jędraszek passt de bal met de wreef. Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:2

21e minuut.
Ząbecki rent richting de bal. van Hofwegen is nu in balbezit. Newell rent richting de bal. Newell geeft een lange en hoge pass. Krisztin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Natochiy rent richting de bal. Natochiy passt de bal in één keer door. Promes is nu in balbezit. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Newell met een sublieme pass. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín speelt de bal door. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krisztin de bal. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sno is nu in balbezit. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. Daar is Promes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijnders bokst de bal weg.

36e minuut.
Sno met een sublieme pass. Maturín is nu in balbezit. van Hofwegen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maturín wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maturín kan niet meer verder spelen. Salvati komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Natochiy onderschept slim de pass. Natochiy passt de bal zonder na te denken. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert ter Avest de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sno geeft de bal voor. Inworp. Jędraszek met de inworp. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 78%, The Black Wolves 22%.
FC Amin - The Black Wolves 0:2

47e minuut.
Natochiy passt de bal in één keer door. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:3

48e minuut.
van Leeuwenhoek heeft problemen om de bal te vangen. van Leeuwenhoek passt de bal met de wreef. van der Poel kan de bal niet met de borst controleren. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
van Leeuwenhoek kopt de bal weg. Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki passt de bal zonder na te denken. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:4

53e minuut.
Newell is nu in balbezit. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:5

57e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek geeft een hoge lob. Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:6

65e minuut.
Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Krisztin schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Fransen met een sublieme pass. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin schiet op doel. Rijnders bokst de bal weg.

77e minuut.
Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt ter Avest de bal. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Jędraszek de bal onder controle te krijgen. Wyrozumski is nu in balbezit. Wyrozumski passt de bal in één keer door. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek geeft de bal voor. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Salvati probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Leeuwenhoek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:7

88e minuut.
Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki passt de bal zonder na te denken. Krisztin rent richting de bal. Krisztin schiet op doel. Rijnders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - The Black Wolves 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 78%, The Black Wolves 22%.
FC Amin - The Black Wolves 0:8