Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Wolves FC Amin
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ząbecki de bal onder controle te krijgen. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - FC Amin 1:0

4e minuut.
Jędraszek passt de bal met de wreef. Landaal is nu in balbezit. Ząbecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - FC Amin 2:0

8e minuut.
Maturín geeft een lange en hoge pass. ter Avest kopt de bal weg. Klungelig pakt van der Poel de bal. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Hurtado geeft een hoge lob. van der Poel heeft problemen om de bal te vangen. Krisztin probeert naar een medespeler te passen. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Landaal verovert de bal door een tackle van achteren. Newell verovert de bal door een tackle van achteren. Newell probeert naar een medespeler te passen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek speelt de bal door. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. Rijnders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Maturín passt de bal met de wreef. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal in één keer door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Landaal de bal. Newell onderschept slim de pass. Newell probeert naar een medespeler te passen. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rijnders trapt de bal weg van het doel. Landaal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ząbecki. Ząbecki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Landaal is nu in balbezit. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki rent richting de bal. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Promes is nu in balbezit. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Rijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Rijnders met een harde bal richting middenveld. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Rijnders bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
van Hanegem heeft problemen om de bal te vangen. Maturín verovert de bal door een tackle van achteren. Maturín speelt de bal door. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
ter Avest trapt de bal weg van het doel. Newell kopt de bal weg. Promes is nu in balbezit. Krisztin onderschept slim de pass. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - FC Amin 3:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maturín met een snelle inworp. Newell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rijnders trapt de bal weg van het doel. Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki met een sublieme pass. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 24%, FC Amin 76%.
The Black Wolves - FC Amin 3:0

49e minuut.
Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap. Promes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Promes kopt de bal weg. Jędraszek heeft problemen om de bal te vangen. Jędraszek geeft een hoge lob. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Rijnders bokst de bal weg.

57e minuut.
Krisztin probeert naar een medespeler te passen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Klungelig pakt Ząbecki de bal. Ząbecki speelt de bal door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin schiet op doel. Rijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Newell kopt de bal weg. Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Fransen rent richting de bal. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bakuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maturín rent richting de bal. Maturín geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krisztin de bal. Jędraszek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rijnders met een harde bal richting middenveld. Natochiy kopt de bal weg. Daar is Landaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Rijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Fransen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jędraszek met de inworp. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki geeft een hoge lob. Maturín rent richting de bal. Maturín haalt uit met een fantastische trap. Rijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Maturín passt de bal zonder na te denken. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki speelt de bal door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - FC Amin 4:0

83e minuut.
Landaal is nu in balbezit. Newell onderschept slim de pass. Newell speelt de bal door. Ząbecki heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wyrozumski onderschept slim de pass. Wyrozumski passt de bal met de wreef. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... ter Avest probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
van der Poel is nu in balbezit. van der Poel passt de bal in één keer door. Newell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krisztin de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rijnders met een harde bal richting middenveld. van Leeuwenhoek heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki met een sublieme pass. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 18%, FC Amin 82%.
The Black Wolves - FC Amin 4:0