Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlétic Saint-Jean Le Brique Goodtimes FC
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 28.4
solide Schieten zwak
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Koukodimos probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Ljuta verovert de bal door een tackle van achteren. Koukodimos onderschept slim de pass. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heintze trapt de bal weg van het doel. Ljuta kopt de bal weg. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Heintze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... Heintze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Demicoli is nu in balbezit. Demicoli speelt de bal door. Sleegers is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Heintze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koukodimos krijgt zijn hoofd ertegen. Heintze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Raatsie speelt de bal door. Daar is Rigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto is nu in balbezit. Barreto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Goodtimes FC 1:0

30e minuut.
Ljuta rent richting de bal. Depay rent richting de bal. Ljuta met een sublieme pass. Libregts is nu in balbezit. Libregts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sleegers verovert de bal door een tackle van achteren. Ljuta rent richting de bal. Ljuta passt de bal zonder na te denken. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal met de wreef. Heintze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olthof speelt de bal door. Sleegers heeft problemen om de bal te vangen. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ... Heintze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Goodtimes FC 2:0

34e minuut.
Koukodimos probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ met een sublieme pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ... Heintze bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 33%, Goodtimes FC 67%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Goodtimes FC 2:0

46e minuut.
Libregts speelt de bal door. Depay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcoux. Marcoux krijgt een gele kaart.

51e minuut.
López met een sublieme pass. Barreto is nu in balbezit. Koukodimos rent richting de bal. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Heintze bokst de bal weg.

53e minuut.
Romanowicz geeft de bal voor. Koukodimos kan de bal niet met de borst controleren. Koukodimos passt de bal in één keer door. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Drăguţ onderschept slim de pass. Drăguţ met een sublieme pass. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ... Raatsie probeert de bal aan de voet te houden. Heintze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Goodtimes FC 3:0

62e minuut.
Libregts rent richting de bal. Libregts passt de bal met de wreef. du Chatinier speelt de bal door. Depay rent richting de bal. Depay draait met de bal, schiet en ... Balcerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft een lange en hoge pass. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Olthof bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. Heintze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Goodtimes FC 4:0

88e minuut.
Raatsie is nu in balbezit. Raatsie geeft een lange en hoge pass. Nelisse controleert de bal met de borst. Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan geeft de bal voor. Paal! Raatsie is nu in balbezit. Raatsie geeft een hoge lob. Romanowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Barreto de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Heintze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 37%, Goodtimes FC 63%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - Goodtimes FC 4:0