Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie FC Amin
def4 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 18.9
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal in één keer door. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel. Rijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov met een sublieme pass. Kmieciak met een sublieme pass. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 1:0

8e minuut.
Kmieciak met een snelle inworp. Fransen rent richting de bal. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 2:0

12e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski passt de bal met de wreef. Kuys is nu in balbezit. Kuys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Gall de bal. Gall passt de bal zonder na te denken. Landaal controleert de bal met de borst. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. ter Avest controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 4:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 5:0

16e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski met een sublieme pass. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Rijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 6:0

16e minuut.
Gall probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Leeuwenhoek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Kmieciak de bal. Kmieciak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Promes de bal. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 7:0

21e minuut.
Gall geeft een lange en hoge pass. Tevez probeert naar een medespeler te passen. Kuys kopt de bal weg. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
van Hofwegen rent richting de bal. Kuys verovert de bal door een tackle van achteren. Kuys passt de bal in één keer door. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwenhoek begaat een overtreding. Kukurinkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukurinkov met een snel genomen vrije trap. Kuys maakt een snoekduik en kopt de bal. Rijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rijnders rent richting de bal. Rijnders geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albán zal de hoekschop nemen. Promes heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Wiejowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 8:0

28e minuut.
Promes heeft problemen om de bal te vangen. Promes geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albán zal de hoekschop nemen. Wiejowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Promes trapt de bal weg van het doel. Kukurinkov kopt de bal weg. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski geeft een hoge lob. Rijnders bokst de bal weg.

31e minuut.
Wiejowski passt de bal in één keer door. Promes is nu in balbezit. Kuys begaat een overtreding. Kuys krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Rijnders bokst de bal weg. Kuys heeft problemen om de bal te vangen. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 9:0

37e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal met de wreef. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel. Rijnders probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rijnders met een harde bal richting middenveld. Kukurinkov kopt de bal weg. Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 10:0

42e minuut.
Kessler rent richting de bal. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 22%, FC Amin 78%.
buddie - FC Amin 10:0

46e minuut.
ter Avest geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kmieciak met de inworp. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 11:0

50e minuut.
Urdea passt de bal in één keer door. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk speelt de bal door. Kuys is nu in balbezit. Kuys draait met de bal, schiet en ... Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Albán rent richting de bal. Albán geeft een hoge lob. Kukurinkov heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov geeft een hoge lob. Kuys springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Gall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herczyk speelt de bal door. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Herczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap. Promes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wiejowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kmieciak zal de hoekschop nemen. Wiejowski kopt de bal weg. Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel. Rijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 12:0

58e minuut.
Fransen heeft problemen om de bal te vangen. Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 13:0

59e minuut.
Landaal is nu in balbezit. Landaal passt de bal zonder na te denken. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. ter Avest probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van der Poel heeft problemen om de bal te vangen. Kuys geeft een hoge lob. Fransen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt ter Avest de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 14:0

61e minuut.
van Leeuwenhoek met een sublieme pass. Daar is Gall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Leeuwenhoek is nu in balbezit. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 15:0

63e minuut.
van Leeuwenhoek met een sublieme pass. Inworp. Albán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Rijnders bokst de bal weg. Wiejowski kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 16:0

65e minuut.
Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak met een sublieme pass. Kukurinkov met een sublieme pass. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 17:0

65e minuut.
van Leeuwenhoek probeert naar een medespeler te passen. Gall heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Rijnders bokst de bal weg.

67e minuut.
Kmieciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiejowski geeft de bal voor. Kuys rent richting de bal. Kuys schiet op doel. Promes probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kmieciak neemt de hoekschop. Wiejowski kopt de bal weg. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk passt de bal in één keer door. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Wiejowski is nu in balbezit. Kuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kuys kopt de bal weg. Landaal rent richting de bal. Landaal passt de bal in één keer door. Kuys is nu in balbezit. Kuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 18:0

78e minuut.
Daar is van der Poel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Kuys is nu in balbezit. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 19:0

79e minuut.
Albán is nu in balbezit. Albán passt de bal zonder na te denken. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel. Rijnders verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 20:0

82e minuut.
Kukurinkov met een sublieme pass. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak met een sublieme pass. Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rijnders met een harde bal richting middenveld. Kukurinkov kopt de bal weg. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuys is nu in balbezit. Kuys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - FC Amin 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 17%, FC Amin 83%.
buddie - FC Amin 21:0