Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Veluwe Forest FC Morning Stars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Daar is van Leeuwenhoek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwenhoek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muyters raakt geblesseerd tijdens het duel. Muyters zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Morning Stars 1:0

21e minuut.
van Rhijn geeft de bal voor. Muyters kopt de bal weg. Jurjus bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sa is nu in balbezit. de Sa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Veluwe Forest FC - Morning Stars 1:1

29e minuut.
Jurjus is nu in balbezit. Muyters verovert de bal door een tackle van achteren. Muyters probeert naar een medespeler te passen. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman schiet op doel. Drent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jurjus onderschept slim de pass. Muyters verovert de bal door een tackle van achteren. Muyters passt de bal met de wreef. Houtman is nu in balbezit. Houtman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 37%, Morning Stars 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Veluwe Forest FC - Morning Stars 1:1

71e minuut.
Houtman haalt uit met een fantastische trap. Heijnen heeft problemen om de bal te vangen. Jurjus bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman verovert de bal door een tackle van achteren. Houtman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - Morning Stars 2:1

74e minuut.
Strik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boadu met de inworp. de Sa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Waterman kan de bal niet met de borst controleren. Boerrigter bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerrigter geeft de bal voor. Muyters is nu in balbezit. Muyters haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 33%, Morning Stars 67%.
North Veluwe Forest FC - Morning Stars 2:1