Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amin North Veluwe Forest FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
van der Poel speelt de bal door. Gall heeft problemen om de bal te vangen. van Leeuwenhoek is nu in balbezit. Gall is nu in balbezit. Gall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - North Veluwe Forest FC 1:0

17e minuut.
van der Poel passt de bal met de wreef. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik onderschept slim de pass. Waterman rent richting de bal. Waterman geeft een lange en hoge pass. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rijnders probeert naar een medespeler te passen. Landaal probeert de bal met de borst te controleren. Muyters rent richting de bal. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Braafheid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wouters rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Leeuwenhoek. van Leeuwenhoek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 48%, North Veluwe Forest FC 52%.
FC Amin - North Veluwe Forest FC 1:0

76e minuut.
Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Poel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Poel speelt de bal door. Houtman rent richting de bal. Houtman schiet op doel. Rijnders bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amin - North Veluwe Forest FC 1:1

81e minuut.
Strik geeft een lange en hoge pass. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klijnjan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klijnjan krijgt een gele kaart. Fransen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fransen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Gall draait met de bal, schiet en ... Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Strik geeft de bal voor. Waterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fransen begaat een overtreding. Fransen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 63%, North Veluwe Forest FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amin - North Veluwe Forest FC 1:1