Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Veluwe Forest FC FC Amin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Singh trapt de bal weg van het doel. Muyters kopt de bal weg. Fransen probeert de bal aan de voet te houden. Houtman is nu in balbezit. Houtman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Houtman rent richting de bal. Houtman geeft een hoge lob. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyters schiet op doel. ter Avest probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zeefuik neemt de hoekschop. Houtman springt en kopt de bal. Rijnders bokst de bal weg. Daar is van der Poel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houtman is nu in balbezit. Houtman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Braafheid met een sublieme pass. Houtman is nu in balbezit. Landaal rent richting de bal. Houtman onderschept slim de pass. Houtman schiet op doel. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Landaal is nu in balbezit. Muyters verovert de bal door een tackle van achteren. Muyters met een sublieme pass. Houtman is nu in balbezit. Houtman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 57%, FC Amin 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Veluwe Forest FC - FC Amin 0:0

50e minuut.
van Hofwegen passt de bal in één keer door. van der Poel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Poel geeft de bal voor. van Leeuwenhoek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Leeuwenhoek draait met de bal, schiet en ... Singh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik geeft de bal voor. Gall is nu in balbezit. Gall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - FC Amin 0:1

59e minuut.
Singh probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan kopt de bal weg. Veen controleert de bal met de borst. Gall is nu in balbezit. Gall haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - FC Amin 0:2

65e minuut.
van Hofwegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid verovert de bal door een tackle van achteren. Braafheid speelt de bal door. Muyters bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Houtman is nu in balbezit. van der Poel is nu in balbezit. van der Poel passt de bal met de wreef. Gall is nu in balbezit. Gall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klijnjan geeft een hoge lob. Waterman is nu in balbezit. Waterman geeft de bal voor. Zeefuik is nu in balbezit. Zeefuik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Veluwe Forest FC - FC Amin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Veluwe Forest FC 44%, FC Amin 56%.
North Veluwe Forest FC - FC Amin 1:2