Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goodtimes FC buddie
442 Tactiek def4
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vreugdenhil rent richting de bal. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ljuta. Wiejowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmieciak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Ljuta de bal. Kukurinkov met een sublieme pass. Kmieciak met een sublieme pass. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - buddie 0:1

8e minuut.
de Haan is nu in balbezit. Albán onderschept slim de pass. Albán passt de bal zonder na te denken. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kukurinkov kopt de bal weg. Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - buddie 0:2

12e minuut.
Seuntjens is nu in balbezit. Kukurinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukurinkov passt de bal in één keer door. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa geeft een lange en hoge pass. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - buddie 0:3

21e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Botteghin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - buddie 0:4

24e minuut.
Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov met een sublieme pass. Kmieciak probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Botteghin bokst de bal weg. Olthof speelt de bal door. de Haan met een sublieme pass. Herczyk speelt de bal door. Daar is Minh Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Botteghin trapt de bal weg. Kukurinkov kopt de bal weg. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Botteghin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Danao geeft een hoge lob. Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olthof speelt de bal door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Danao onderschept slim de pass. de Reuver begaat een overtreding. Danao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minh Nghĩa maakt een snoekduik en kopt de bal. Botteghin bokst de bal weg.

39e minuut.
Vreugdenhil bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal met de wreef. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kmieciak rent richting de bal. Kmieciak passt de bal met de wreef. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goodtimes FC 78%, buddie 22%.
Goodtimes FC - buddie 0:4

46e minuut.
Vreugdenhil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. du Chatinier komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wiejowski passt de bal met de wreef. Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van du Chatinier. du Chatinier krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kmieciak heeft problemen om de bal te vangen. Kmieciak passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov geeft een hoge lob. Minh Nghĩa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Danao passt de bal zonder na te denken. Herczyk met een sublieme pass. Kmieciak met een sublieme pass. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Herczyk speelt de bal door. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán passt de bal met de wreef. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov speelt de bal door. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak geeft de bal voor. Minh Nghĩa maakt een snoekduik en kopt de bal. Botteghin bokst de bal weg.

71e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. Olthof probeert naar een medespeler te passen. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Raatsie de bal. Kukurinkov speelt de bal door. Seuntjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kmieciak geeft een hoge lob. Botteghin bokst de bal weg.

77e minuut.
du Chatinier rent richting de bal. Albán heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk speelt de bal door. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. Botteghin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - buddie 0:5

80e minuut.
Urdea geeft de bal voor. Minh Nghĩa kopt de bal weg. Wiejowski is nu in balbezit. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak schiet op doel. Botteghin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kmieciak zal de hoekschop nemen. Minh Nghĩa springt en kopt de bal. Botteghin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Rigo de bal. Kmieciak speelt de bal door. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raatsie de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán rent richting de bal. Albán geeft een hoge lob. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
du Chatinier onderschept slim de pass. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk passt de bal zonder na te denken. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Botteghin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goodtimes FC 76%, buddie 24%.
Goodtimes FC - buddie 0:5