Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlétic Saint-Jean Le Brique FC Amin
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. van Hanegem is nu in balbezit. Demicoli geeft een hoge lob. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel. De bal raakt de paal. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Landaal passt de bal zonder na te denken. Barreto rent richting de bal. Barreto met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Romanowicz onderschept slim de pass. Romanowicz speelt de bal door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ... Rijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Malkhazyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt ter Avest de bal. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... Rijnders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 1:0

12e minuut.
Koukodimos verovert de bal door een tackle van achteren. Landaal rent richting de bal. Koukodimos verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 2:0

14e minuut.
Malkhazyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Koukodimos de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap. ter Avest probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drăguţ zal de hoekschop nemen. Koukodimos heeft problemen om de bal te vangen. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 3:0

17e minuut.
Fransen met een snelle inworp. van der Poel rent richting de bal. van der Poel speelt de bal door. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barreto rent richting de bal. Koukodimos rent richting de bal. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Barreto schiet op doel. Promes probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Landaal kan de bal niet met de borst controleren. Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 4:0

28e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ speelt de bal door. Koukodimos heeft problemen om de bal te vangen. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 5:0

32e minuut.
Inworp. Malkhazyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Promes is nu in balbezit. Promes geeft een lange en hoge pass. Marcoux is nu in balbezit. Marcoux probeert naar een medespeler te passen. Malkhazyan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
van der Poel met een sublieme pass. Romanowicz geeft een hoge lob. Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 6:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert ter Avest de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăguţ neemt de hoekschop. Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Landaal speelt de bal door. van Hofwegen rent richting de bal. Met opzet legt Malkhazyan zijn tegenspeler op de grond. Malkhazyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 23%, FC Amin 77%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 6:0

47e minuut.
Drăguţ geeft de bal voor. Malkhazyan kopt de bal weg. Daar is Overtoom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Promes trapt de bal weg van het doel. López kopt de bal weg. Klungelig pakt Koukodimos de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Romanowicz passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
van Hofwegen is nu in balbezit. Malkhazyan onderschept slim de pass. Malkhazyan met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Koukodimos de bal onder controle te krijgen. Marcoux kopt de bal weg. Klungelig pakt van Hofwegen de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López probeert naar een medespeler te passen. Marcoux met een sublieme pass. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkhazyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 7:0

62e minuut.
Malkhazyan passt de bal met de wreef. Romanowicz probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap. ter Avest probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Malkhazyan met een sublieme pass. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Barreto passt de bal zonder na te denken. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Malkhazyan passt de bal in één keer door. Barreto is nu in balbezit. Barreto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Promes de bal onder controle te krijgen. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 8:0

71e minuut.
Promes bereikt de bal nog maar net als eerste. Promes geeft een hoge lob. Klungelig pakt López de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Overtoom is nu in balbezit. López met een sublieme pass. Marcoux probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 9:0

85e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal met de wreef. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rijnders trapt de bal weg van het doel. Daar is Landaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt van der Poel de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal in één keer door. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlétic Saint-Jean Le Brique 18%, FC Amin 82%.
Athlétic Saint-Jean Le Brique - FC Amin 10:0