Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Amin Athlétic Saint-Jean Le Brique
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42
weak Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koukodimos passt de bal zonder na te denken. Marcoux is nu in balbezit. Marcoux geeft de bal voor. Daar is Koukodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:1

10e minuut.
Marcoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcoux passt de bal met de wreef. Koukodimos rent richting de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos passt de bal met de wreef. Barreto rent richting de bal. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marcoux passt de bal met de wreef. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel. Rijnders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos passt de bal in één keer door. Daar is Landaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kukáč met een harde bal richting middenveld. van der Poel heeft problemen om de bal te vangen. López speelt de bal door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Hanegem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landaal controleert de bal met de borst. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Barrios geeft de bal voor. ter Avest kopt de bal weg. Barrios geeft een lange en hoge pass. Koukodimos springt en kopt de bal. Rijnders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:2

45e minuut.
Kessler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 71%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 29%.
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:2

51e minuut.
Romanowicz onderschept slim de pass. Romanowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt ter Avest de bal. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kukáč geeft een lange en hoge pass. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Rijnders maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:3

56e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:4

62e minuut.
Doeltrap. Rijnders trapt de bal weg. Marcoux probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Koukodimos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koukodimos de bal. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marcoux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koukodimos rent richting de bal. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert ter Avest de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van der Poel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos onderschept slim de pass. Koukodimos passt de bal zonder na te denken. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Promes passt de bal in één keer door. Barrios met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Daar is Koukodimos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukodimos schiet op doel. Paal!

77e minuut.
van Hofwegen geeft de bal voor. Demicoli rent richting de bal. Demicoli met een sublieme pass. Koukodimos rent richting de bal. Koukodimos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:5

82e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios speelt de bal door. López probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Barreto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Landaal bereikt de bal nog maar net als eerste. López probeert naar een medespeler te passen. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:6

88e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Promes probeert de bal met de borst te controleren. Koukodimos is nu in balbezit. Koukodimos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
van der Poel probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass. Koukodimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukodimos schiet op doel. Rijnders kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amin 73%, Athlétic Saint-Jean Le Brique 27%.
FC Amin - Athlétic Saint-Jean Le Brique 0:6