Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Wolves Goodtimes FC
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 27.1
very good Schieten average
solid Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Natochiy geeft een lange en hoge pass. Daar is Olthof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sleegers passt de bal in één keer door. Seuntjens is nu in balbezit. Seuntjens met een sublieme pass. Depay is nu in balbezit. Depay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boussaid trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sleegers de bal. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ząbecki geeft een hoge lob. Daar is Sleegers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ząbecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki probeert naar een medespeler te passen. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Goodtimes FC 1:0

15e minuut.
Nelisse onderschept slim de pass. du Chatinier geeft een lange en hoge pass. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libregts bereikt de bal nog maar net als eerste. Libregts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Boussaid trapt de bal weg. Ząbecki kopt de bal weg. Daar is Rigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sleegers met een sublieme pass. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell geeft een lange en hoge pass. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Newell rent richting de bal. Newell passt de bal in één keer door. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Heintze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Goodtimes FC 2:0

27e minuut.
Seuntjens met een sublieme pass. Sleegers rent richting de bal. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Goodtimes FC 3:0

31e minuut.
Olthof geeft de bal voor. Newell is nu in balbezit. Newell passt de bal zonder na te denken. Krisztin rent richting de bal. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
du Chatinier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín onderschept slim de pass. Maturín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ząbecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sleegers heeft problemen om de bal te vangen. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki passt de bal zonder na te denken. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
du Chatinier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín is nu in balbezit. Maturín met een sublieme pass. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 37%, Goodtimes FC 63%.
The Black Wolves - Goodtimes FC 3:0

49e minuut.
Sleegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki met een sublieme pass. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Goodtimes FC 4:0

53e minuut.
Sleegers is nu in balbezit. Ząbecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki speelt de bal door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Goodtimes FC 5:0

56e minuut.
Maturín passt de bal in één keer door. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki speelt de bal door. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin schiet op doel. Heintze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Boussaid met een harde bal richting middenveld. Ząbecki kopt de bal weg. Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Newell met een sublieme pass. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin passt de bal in één keer door. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Newell verovert de bal door een tackle van achteren. Newell speelt de bal door. Jędraszek speelt de bal door. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nelisse is nu in balbezit. Nelisse geeft de bal voor. Inworp. Maturín met de inworp. Ząbecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Wolves - Goodtimes FC 6:0

83e minuut.
Depay probeert naar een medespeler te passen. Libregts is nu in balbezit. Krisztin onderschept slim de pass. Krisztin draait met de bal, schiet en ... Heintze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Seuntjens probeert naar een medespeler te passen. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rigo. Rigo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Jędraszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krisztin met een snel genomen vrije trap. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal met de wreef. Ząbecki is nu in balbezit. Ząbecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sleegers speelt de bal door. Ljuta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Natochiy. Natochiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Wolves 28%, Goodtimes FC 72%.
The Black Wolves - Goodtimes FC 6:0