Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goodtimes FC The Black Wolves
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 41.7
average Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Ząbecki passt de bal in één keer door. Sleegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ząbecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Raatsie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Krisztin de bal. Ząbecki is nu in balbezit. Krisztin rent richting de bal. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:1

14e minuut.
Olthof geeft de bal voor. Natochiy rent richting de bal. Natochiy geeft een lange en hoge pass. Daar is Olthof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maturín neemt de hoekschop. Klungelig pakt Krisztin de bal. Natochiy rent richting de bal. Natochiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Newell is nu in balbezit. Newell geeft een hoge lob. Daar is Krisztin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:2

23e minuut.
Olthof heeft problemen om de bal te vangen. Krisztin rent richting de bal. Olthof verovert de bal door een tackle van achteren. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boussaid trapt de bal weg. Seuntjens kopt de bal weg. Wyrozumski rent richting de bal. Seuntjens verovert de bal door een tackle van achteren. Seuntjens geeft de bal voor. Boussaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Seuntjens geeft de bal voor. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olthof is nu in balbezit. Olthof geeft een hoge lob. Maturín geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Sleegers rent richting de bal. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. Heintze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:3

45e minuut.
Ząbecki passt de bal met de wreef. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal met de wreef. Krisztin is nu in balbezit. Krisztin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goodtimes FC 60%, The Black Wolves 40%.
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:3

48e minuut.
Newell geeft een hoge lob. Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Sleegers is nu in balbezit. Ząbecki onderschept slim de pass. Ząbecki schiet op doel. Heintze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Newell geeft een hoge lob. Jędraszek kopt de bal weg. Daar is Raatsie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krisztin rent richting de bal. Krisztin schiet op doel. Heintze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bakuła met een sublieme pass. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki passt de bal in één keer door. Krisztin rent richting de bal. Krisztin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:4

52e minuut.
Krisztin schiet op doel. Raatsie probeert de bal aan de voet te houden. Maturín met een sublieme pass. Klungelig pakt Ząbecki de bal. Ząbecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ząbecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Topolek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bakuła verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuła geeft een lange en hoge pass. Krisztin kopt de bal weg. Topolek is nu in balbezit. Topolek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jędraszek met een sublieme pass. Topolek is nu in balbezit. Krisztin rent richting de bal. Topolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maturín kopt de bal weg. Olthof is nu in balbezit. Krisztin verovert de bal door een tackle van achteren. Krisztin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goodtimes FC 68%, The Black Wolves 32%.
Goodtimes FC - The Black Wolves 0:5