Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burpies SC Tolhuijs
lekkerrrr Tactiek T1_obv451
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten solide
goed Passen redelijk
matig Verdedigen solide


8e minuut.
Patrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluštík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miclea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Swerdtfegers springt en kopt de bal. Puro-Sangue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - SC Tolhuijs 1:0

19e minuut.
Cirus onderschept slim de pass. Cirus geeft een hoge lob. Hordijk is nu in balbezit. Deschamps onderschept slim de pass. Deschamps haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Uzunov onderschept slim de pass. Uzunov met een sublieme pass. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Hluštík met de inworp. Burlandi geeft een hoge lob. Naves kopt de bal weg. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burlandi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naves maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Patrk passt de bal met de wreef. Miclea geeft de bal voor. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers schiet op doel. Puro-Sangue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - SC Tolhuijs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 54%, SC Tolhuijs 46%.
Burpies - SC Tolhuijs 2:0

47e minuut.
Muskała passt de bal zonder na te denken. Pederzoli rent richting de bal. Pederzoli passt de bal in één keer door. Hordijk geeft een lange en hoge pass. Naves krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Burlandi met een sublieme pass. Muskała probeert naar een medespeler te passen. Vojtek is nu in balbezit. Naves onderschept slim de pass. Naves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Uzunov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muskała de bal. Muskała probeert naar een medespeler te passen. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hordijk geeft een hoge lob. Uzunov controleert de bal met de borst. Patrk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrk krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Pederzoli is nu in balbezit. Pederzoli speelt de bal door. Uzunov is nu in balbezit. Naves rent richting de bal. Naves haalt uit met een fantastische trap. Botje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Patrk is nu in balbezit. Hluštík onderschept slim de pass. Hluštík met een sublieme pass. Daar is Naves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 58%, SC Tolhuijs 42%.
Burpies - SC Tolhuijs 2:0