Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs Burpies
T1_obv451 Tactiek lekkerrrr
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 33
average Schieten weak
average Passen adequate
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Leca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burlandi komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Treijtel geeft een lange en hoge pass. Nasolu is nu in balbezit. Vojtek rent richting de bal. Stříbrný verovert de bal door een tackle van achteren. Stříbrný schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Miclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treijtel rent richting de bal. Miclea begaat een overtreding. Miclea krijgt een gele kaart.

32e minuut.
van Oord bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oord geeft een lange en hoge pass. Burlandi kopt de bal weg. Nasolu rent richting de bal. Nasolu schiet op doel. Botje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Majaru geeft een hoge lob. Inworp. Heemskerk met de inworp. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu schiet op doel. Botje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botje probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers kan de bal niet met de borst controleren. Treijtel is nu in balbezit. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. Puro-Sangue bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 50%, Burpies 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Tolhuijs - Burpies 0:0

54e minuut.
Dahlhaus is nu in balbezit. Dahlhaus geeft een lange en hoge pass. Patrk rent richting de bal. Patrk haalt uit met een fantastische trap. Puro-Sangue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Burpies 0:1

80e minuut.
Treijtel probeert naar een medespeler te passen. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi geeft een lange en hoge pass. van Oord bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oord schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Tolhuijs - Burpies 1:1

86e minuut.
Stříbrný verovert de bal door een tackle van achteren. Stříbrný passt de bal met de wreef. Nasolu rent richting de bal. Nasolu draait met de bal, schiet en ... Botje probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Burpies 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 45%, Burpies 55%.
SC Tolhuijs - Burpies 2:1