Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yetiballer Polonia Venlo
Yeti`s new up Tactiek Moja
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Cucinotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cucinotta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Weber de bal. Cleveland rent richting de bal. Cleveland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cucinotta kopt de bal weg. Klungelig pakt Deiss de bal. Bouwens is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ... Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zhechev met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Khánh Hoàng de bal. Cucinotta rent richting de bal. Cleveland rent richting de bal. Cleveland schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rock geeft de bal voor. Vinereanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bouwens de bal onder controle te krijgen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
van Eck heeft problemen om de bal te vangen. Deiss rent richting de bal. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Zhechev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Polonia Venlo 0:1

40e minuut.
Valckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blom rent richting de bal. Met opzet legt Vinereanu zijn tegenspeler op de grond. Vinereanu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kuterman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng rent richting de bal. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 52%, Polonia Venlo 48%.
Yetiballer - Polonia Venlo 0:1

48e minuut.
Vinereanu met een sublieme pass. Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss onderschept slim de pass. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
van Eck rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Khánh Hoàng rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Inworp. Cucinotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Jongbloed probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vinereanu is nu in balbezit. Valckx verovert de bal door een tackle van achteren. Valckx met een sublieme pass. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kwasibrocki geeft de bal voor. Nijman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouwens rent richting de bal. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. Zhechev bokst de bal weg.

77e minuut.
Cucinotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cucinotta passt de bal zonder na te denken. Weber rent richting de bal. Cleveland onderschept slim de pass. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vinereanu met een sublieme pass. Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens geeft een hoge lob. Deiss is nu in balbezit. Deiss schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 59%, Polonia Venlo 41%.
Yetiballer - Polonia Venlo 0:1