Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Venlo Yetiballer
Moja Tactiek Yeti`s new up
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 38.8
goed Schieten matig
matig Passen zwak
goed Verdedigen matig


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valke met de inworp. Valckx probeert naar een medespeler te passen. Nijman is nu in balbezit. Nijman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Yetiballer 0:1

15e minuut.
Khánh Hoàng met een sublieme pass. Breukers rent richting de bal. Rech onderschept slim de pass. Nijman onderschept slim de pass. Nijman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Blom met een snelle inworp. Daar is Valckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasibrocki is nu in balbezit. Blom is nu in balbezit. Blom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Kuterman de bal. Kuterman geeft een lange en hoge pass. Bouwens controleert de bal met de borst. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss draait met de bal, schiet en ... Zhechev bokst de bal weg.

41e minuut.
Cucinotta passt de bal in één keer door. van Eck is nu in balbezit. Met opzet legt Deiss zijn tegenspeler op de grond. Deiss krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 57%, Yetiballer 43%.
Polonia Venlo - Yetiballer 0:1

58e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu passt de bal in één keer door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Venlo - Yetiballer 1:1

61e minuut.
Kwasibrocki probeert de bal met de borst te controleren. Kwasibrocki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bouwens de bal. Deiss is nu in balbezit. Deiss schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kuterman speelt de bal door. Cleveland is nu in balbezit. van Eck begaat een overtreding. van Eck krijgt een gele kaart. Cleveland raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cleveland kan niet meer verder spelen. Sosa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blom met een snelle inworp. Valckx is nu in balbezit. Valckx draait met de bal, schiet en ... Nijman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Yetiballer 1:2

81e minuut.
Valckx met een sublieme pass. Breukers is nu in balbezit. Rech bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers verovert de bal door een tackle van achteren. Breukers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Valke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwasibrocki de bal. Primera is nu in balbezit. Nijman onderschept slim de pass. Nijman draait met de bal, schiet en ... Rock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 54%, Yetiballer 46%.
Polonia Venlo - Yetiballer 1:2