Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telcontar FC team Beest
Normal Tactiek 442v3
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Leezer met de inworp. Tahamata rent richting de bal. Tahamata passt de bal in één keer door. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - team Beest 0:1

12e minuut.
Laamers onderschept slim de pass. Laamers geeft een hoge lob. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap. van Schaik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - team Beest 0:2

14e minuut.
Waterink rent richting de bal. Waterink passt de bal zonder na te denken. Daar is Verhaegh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahamata met een sublieme pass. Maćkiewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Leezer kopt de bal weg. Klungelig pakt Waterink de bal. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap. van Schaik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vandepitte met de inworp. van Haren rent richting de bal. Tahamata verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata haalt uit met een fantastische trap. Maćkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Laamers heeft problemen om de bal te vangen. Laamers probeert naar een medespeler te passen. Zeman probeert naar een medespeler te passen. Waterink rent richting de bal. Waterink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telcontar FC 69%, team Beest 31%.
Telcontar FC - team Beest 0:2

51e minuut.
Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Verhaegh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - team Beest 0:3

57e minuut.
de Harder geeft een lange en hoge pass. Bergem kopt de bal weg. Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maćkiewicz de bal. Maćkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - team Beest 0:4

68e minuut.
Zeman verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata met een sublieme pass. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Leezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leezer passt de bal in één keer door. Maćkiewicz is nu in balbezit. Waterink is nu in balbezit. Waterink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tahamata passt de bal in één keer door. de Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Harder probeert naar een medespeler te passen. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tahamata speelt de bal door. Krist bereikt de bal nog maar net als eerste. Laamers onderschept slim de pass. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Leezer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krist de bal. Laamers rent richting de bal. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Leezer met een sublieme pass. Waterink rent richting de bal. Waterink geeft de bal voor. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Maćkiewicz passt de bal met de wreef. de Harder onderschept slim de pass. Waterink rent richting de bal. Waterink haalt uit met een fantastische trap. van Schaik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - team Beest 0:5

89e minuut.
Laamers geeft een lange en hoge pass. Leezer probeert de bal aan de voet te houden. van Haren bereikt de bal nog maar net als eerste. Leezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leezer haalt uit met een fantastische trap. van Schaik bokst de bal weg. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - team Beest 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telcontar FC 73%, team Beest 27%.
Telcontar FC - team Beest 0:6