Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs Polonia Venlo
T1_obv451 Tactiek Moja
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


12e minuut.
Stříbrný is nu in balbezit. Burlandi rent richting de bal. Burlandi passt de bal met de wreef. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel. Rock bokst de bal weg.

17e minuut.
Stříbrný is nu in balbezit. Stříbrný speelt de bal door. Burlandi met een sublieme pass. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ... Rock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Stříbrný speelt de bal door. Kwasibrocki is nu in balbezit. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Polonia Venlo 1:0

36e minuut.
Naves passt de bal zonder na te denken. Burlandi rent richting de bal. Burlandi passt de bal in één keer door. Stříbrný heeft problemen om de bal te vangen. Stříbrný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Ninoiu de bal onder controle te krijgen. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi probeert naar een medespeler te passen. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 32%, Polonia Venlo 68%.
SC Tolhuijs - Polonia Venlo 1:0

61e minuut.
Kuterman onderschept slim de pass. Kuterman geeft een hoge lob. Hluštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland onderschept slim de pass. Cleveland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kwasibrocki rent richting de bal. Muskała onderschept slim de pass. Muskała speelt de bal door. Stříbrný is nu in balbezit. Stříbrný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 43%, Polonia Venlo 57%.
SC Tolhuijs - Polonia Venlo 1:0