Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burpies Yetiballer
lekkerrrr Tactiek Yeti`s new up
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 38.7
weak Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Nijman rent richting de bal. Breukers is nu in balbezit. Cirus verovert de bal door een tackle van achteren. Nijman rent richting de bal. Nijman draait met de bal, schiet en ... Botje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Patrk speelt de bal door. Dahlhaus met een sublieme pass. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers onderschept slim de pass. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Nijman de bal. Valckx is nu in balbezit. Breukers rent richting de bal. Breukers draait met de bal, schiet en ... Vojtek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - Yetiballer 0:1

29e minuut.
van Eck met een sublieme pass. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Liverio is nu in balbezit. Blom onderschept slim de pass. Blom geeft een hoge lob. Botje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Majaru geeft een hoge lob. Inworp. Blom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valckx rent richting de bal. Valckx geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cirulli kopt de bal weg. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Hoàng krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dahlhaus met de inworp. Cirulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirulli geeft een lange en hoge pass. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers schiet op doel. Zhechev bokst de bal weg.

45e minuut.
Cirulli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khánh Hoàng met een snel genomen vrije trap. Daar is Vojtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijman is nu in balbezit. Nijman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - Yetiballer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 59%, Yetiballer 41%.
Burpies - Yetiballer 0:2

58e minuut.
Dahlhaus geeft de bal voor. Klungelig pakt Valckx de bal. Valckx geeft een lange en hoge pass. Blom is nu in balbezit. Blom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Patrk geeft een lange en hoge pass. Daar is Swerdtfegers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng rent richting de bal. Swerdtfegers onderschept slim de pass. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bouwens kopt de bal weg. Klungelig pakt Breukers de bal. Valke rent richting de bal. Valke geeft de bal voor. Nijman springt en kopt de bal. Botje bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 63%, Yetiballer 37%.
Burpies - Yetiballer 0:2