Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Venlo Burpies
Moja Tactiek lekkerrrr
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 34.2
good Schieten weak
average Passen adequate
good Verdedigen average


10e minuut.
Cucinotta probeert naar een medespeler te passen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland speelt de bal door. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Botje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cioran probeert naar een medespeler te passen. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea passt de bal in één keer door. Cirulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirulli schiet op doel. Rock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cleveland rent richting de bal. Majaru is nu in balbezit. Deiss schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deiss krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Miclea passt de bal in één keer door. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirus rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dahlhaus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swerdtfegers de bal. Primera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Primera krijgt een gele kaart. Swerdtfegers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Swerdtfegers legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Burpies 0:1

42e minuut.
Patrk onderschept slim de pass. Patrk met een sublieme pass. Primera speelt de bal door. Cirulli is nu in balbezit. Cirulli schiet op doel. Rock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 55%, Burpies 45%.
Polonia Venlo - Burpies 0:1

50e minuut.
Cioran passt de bal met de wreef. Cucinotta met een sublieme pass. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Botje probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuterman speelt de bal door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru begaat een overtreding. Majaru krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Deiss kopt de bal weg. Vojtek met een sublieme pass. Klungelig pakt Majaru de bal. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrk verovert de bal door een tackle van achteren. Patrk speelt de bal door. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers schiet op doel. Rock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cucinotta met een sublieme pass. Klungelig pakt Deiss de bal. Miclea is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Majaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cucinotta rent richting de bal. Cucinotta met een sublieme pass. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... Botje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Deiss rent richting de bal. Vojtek rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Venlo - Burpies 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 51%, Burpies 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia Venlo - Burpies 1:1