Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs Yetiballer
T1_obv451 Tactiek Yeti`s new up
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 34.6
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Bouwens geeft de bal voor. Pederzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valke naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pederzoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muskała zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naves is nu in balbezit. Naves draait met de bal, schiet en ... Zhechev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zhechev trapt de bal weg. Uzunov kopt de bal weg. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves haalt uit met een fantastische trap. Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Yetiballer 1:0

22e minuut.
Blom kopt de bal weg. Cucu rent richting de bal. Canjels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canjels krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt Valckx de bal. Uzunov rent richting de bal. Uzunov passt de bal in één keer door. Muskała rent richting de bal. Muskała schiet op doel. Zhechev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pederzoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. Zhechev bokst de bal weg.

44e minuut.
Pederzoli geeft een lange en hoge pass. Burlandi kopt de bal weg. van Eck rent richting de bal. Naves onderschept slim de pass. Naves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Yetiballer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 37%, Yetiballer 63%.
SC Tolhuijs - Yetiballer 2:0

52e minuut.
Bouwens geeft de bal voor. Muskała kopt de bal weg. Weber probeert de bal aan de voet te houden. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Uzunov is nu in balbezit. van Dinteren is nu in balbezit. Uzunov onderschept slim de pass. Uzunov haalt uit met een fantastische trap. van Eck probeert de bal aan de voet te houden. Zhechev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zhechev speelt de bal door. Cucu kopt de bal weg. Bouwens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi haalt uit met een fantastische trap. Zhechev bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pederzoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - Yetiballer 3:0

69e minuut.
Weber rent richting de bal. Weber geeft de bal voor. van Dinteren kopt de bal weg. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 38%, Yetiballer 62%.
SC Tolhuijs - Yetiballer 3:0