Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yetiballer SC Tolhuijs
Yeti`s new up Tactiek T1_obv451
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 49.2
weak Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Burlandi geeft de bal voor. Naves is nu in balbezit. van Dinteren rent richting de bal. Naves onderschept slim de pass. Naves schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zhechev met een harde bal richting middenveld. Uzunov kopt de bal weg. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - SC Tolhuijs 0:1

12e minuut.
Naves rent richting de bal. Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - SC Tolhuijs 0:2

14e minuut.
Zhechev met een harde bal richting middenveld. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valckx. Valckx krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Valke de bal onder controle te krijgen. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves draait met de bal, schiet en ... Zhechev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 77%, SC Tolhuijs 23%.
Yetiballer - SC Tolhuijs 0:2

46e minuut.
Weber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jongbloed komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hluštík met een sublieme pass. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi speelt de bal door. Daar is Uzunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzunov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Uzunov rent richting de bal. Uzunov probeert naar een medespeler te passen. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi draait met de bal, schiet en ... Zhechev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - SC Tolhuijs 0:3

62e minuut.
Cornudella speelt de bal door. Uzunov is nu in balbezit. Uzunov geeft een lange en hoge pass. Burlandi rent richting de bal. Burlandi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Hordijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordijk geeft een lange en hoge pass. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - SC Tolhuijs 0:4

85e minuut.
Muskała rent richting de bal. Muskała passt de bal zonder na te denken. van Dinteren rent richting de bal. Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves draait met de bal, schiet en ... Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouwens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burlandi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pederzoli kopt de bal weg. Zhechev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 62%, SC Tolhuijs 38%.
Yetiballer - SC Tolhuijs 0:4