Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zoetermeer 2.0 Telcontar FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Renfurm kopt de bal weg. van den Velde speelt de bal door. Elbers rent richting de bal. Snoek is nu in balbezit. Snoek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Sno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sno probeert naar een medespeler te passen. Snoek rent richting de bal. Snoek draait met de bal, schiet en ... van der Pluijm kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sno is nu in balbezit. Sno geeft de bal voor. Renfurm is nu in balbezit. Snoek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
van Haren rent richting de bal. Elbers verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers probeert naar een medespeler te passen. Snoek rent richting de bal. Snoek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Telcontar FC 1:0

17e minuut.
van der Pluijm onderschept slim de pass. van der Pluijm geeft een hoge lob. Snoek maakt een snoekduik en kopt de bal. Elbers heeft problemen om de bal te vangen. Elbers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Elbers kopt de bal weg. Daar is de Harder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoek rent richting de bal. Elbers is nu in balbezit. Elbers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zoetermeer 2.0 53%, Telcontar FC 47%.
FC Zoetermeer 2.0 - Telcontar FC 1:0

59e minuut.
Bakboord kopt de bal weg. Sno rent richting de bal. Sno geeft een hoge lob. Snoek is nu in balbezit. Snoek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Smit probeert naar een medespeler te passen. van Haren rent richting de bal. Renfurm begaat een overtreding. Renfurm krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clement zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Visser geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Sno rent richting de bal. Sno speelt de bal door. Snoek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zoetermeer 2.0 38%, Telcontar FC 62%.
FC Zoetermeer 2.0 - Telcontar FC 1:0