Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zoetermeer 2.0 Burpies
Normal Tactiek lekkerrrr
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21.9 gemiddelde waardering 35.9
slecht Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Cirus is nu in balbezit. Elbers verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers speelt de bal door. Snoek rent richting de bal. Snoek haalt uit met een fantastische trap. Botje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Verkerk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patrk met de inworp. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moniz niet meer kan verder spelen. Erasmus komt het veld opgelopen. Miclea met de inworp. Dahlhaus rent richting de bal. Dahlhaus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Doeltrap. Erasmus trapt de bal weg van het doel. Dahlhaus kopt de bal weg. Deschamps rent richting de bal. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Erasmus met een sublieme pass. Renfurm kan de bal niet met de borst controleren. Dahlhaus speelt de bal door. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Liverio met een sublieme pass. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elbers. Elbers krijgt een gele kaart. Miclea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miclea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Majaru onderschept slim de pass. Dahlhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhaus probeert naar een medespeler te passen. Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bakboord geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahlhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deschamps rent richting de bal. Deschamps geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sno bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrk verovert de bal door een tackle van achteren. Patrk speelt de bal door. Daar is Swerdtfegers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swerdtfegers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Patrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrk probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers schiet op doel. Erasmus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Burpies 0:1

33e minuut.
Daar is van den Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschamps rent richting de bal. Met opzet legt Sno zijn tegenspeler op de grond. Deschamps raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miclea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Erasmus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Burpies 0:2

40e minuut.
Miclea rent richting de bal. Patrk rent richting de bal. Patrk passt de bal zonder na te denken. Daar is Deschamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschamps haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zoetermeer 2.0 63%, Burpies 37%.
FC Zoetermeer 2.0 - Burpies 0:2

47e minuut.
Miclea geeft een hoge lob. Swerdtfegers heeft problemen om de bal te vangen. Deschamps rent richting de bal. Deschamps draait met de bal, schiet en ... Bakboord probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deschamps zal de hoekschop nemen. Patrk kopt de bal weg. Swerdtfegers heeft problemen om de bal te vangen. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Erasmus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Elbers is nu in balbezit. Miclea begaat een overtreding. Elbers moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Elbers kan niet meer verder spelen. Beijers komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. van den Velde met de inworp. Beijers is nu in balbezit. Beijers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Burpies 1:2

55e minuut.
Dahlhaus heeft problemen om de bal te vangen. Dahlhaus geeft de bal voor. Opdam rent richting de bal. Patrk onderschept slim de pass. Patrk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Renfurm de bal. Dahlhaus is nu in balbezit. Dahlhaus passt de bal met de wreef. Deschamps rent richting de bal. Deschamps schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Patrk met een snelle inworp. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zoetermeer 2.0 62%, Burpies 38%.
FC Zoetermeer 2.0 - Burpies 1:2