Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burpies FC Zoetermeer 2.0
lekkerrrr Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Sno met een sublieme pass. Elbers rent richting de bal. Elbers passt de bal in één keer door. Snoek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cirulli geeft de bal voor. Patrk kopt de bal weg. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Patrk geeft de bal voor. Cirulli rent richting de bal. Cirulli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Swerdtfegers de bal. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verkerk speelt de bal door. Bakboord probeert de bal met de borst te controleren. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. Moniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt Elbers de bal. Vojtek rent richting de bal. Elbers onderschept slim de pass. Snoek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoek haalt uit met een fantastische trap. Botje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Swerdtfegers onderschept slim de pass. Cirulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers schiet op doel. Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moniz speelt de bal door. Patrk kopt de bal weg. Klungelig pakt Verkerk de bal. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - FC Zoetermeer 2.0 1:0

39e minuut.
Elbers rent richting de bal. Elbers probeert naar een medespeler te passen. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pluijm is nu in balbezit. van der Pluijm geeft een lange en hoge pass. Botje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 41%, FC Zoetermeer 2.0 59%.
Burpies - FC Zoetermeer 2.0 1:0

61e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bakboord de bal onder controle te krijgen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - FC Zoetermeer 2.0 2:0

66e minuut.
Renfurm rent richting de bal. Miclea onderschept slim de pass. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Cirulli is nu in balbezit. Cirulli draait met de bal, schiet en ... Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - FC Zoetermeer 2.0 3:0

68e minuut.
Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea geeft een lange en hoge pass. Daar is Dammers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sno probeert naar een medespeler te passen. Patrk met een sublieme pass. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cirulli rent richting de bal. Miclea is nu in balbezit. Miclea met een sublieme pass. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Patrk rent richting de bal. Patrk speelt de bal door. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Verkerk rent richting de bal. Verkerk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patrk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miclea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Renfurm is nu in balbezit. Patrk onderschept slim de pass. Patrk probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Liverio passt de bal met de wreef. Patrk met een sublieme pass. Cirulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 31%, FC Zoetermeer 2.0 69%.
Burpies - FC Zoetermeer 2.0 3:0