Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telcontar FC Polonia Venlo
Normal Tactiek Moja
33% Balbezit 67%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Cucinotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cucinotta met een sublieme pass. Deiss is nu in balbezit. Deiss schiet op doel. de Harder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
van Es is nu in balbezit. Rech onderschept slim de pass. Rech geeft een lange en hoge pass. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... van Schaik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:1

14e minuut.
Riška probeert naar een medespeler te passen. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland passt de bal in één keer door. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:2

23e minuut.
Cleveland rent richting de bal. Cleveland passt de bal met de wreef. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Verhaegh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Schaik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:3

30e minuut.
Vinereanu kan de bal niet met de borst controleren. Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. van Schaik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:4

36e minuut.
Deiss met de inworp. Klungelig pakt Cucinotta de bal. Cucinotta met een sublieme pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:5

41e minuut.
Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss passt de bal in één keer door. Daar is Cleveland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleveland schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Harder de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telcontar FC 72%, Polonia Venlo 28%.
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:6

51e minuut.
Cucinotta kopt de bal weg. Deiss is nu in balbezit. Deiss passt de bal in één keer door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Cucinotta speelt de bal door. Verhaegh is nu in balbezit. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:7

55e minuut.
van Es heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland passt de bal in één keer door. Deiss is nu in balbezit. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vinereanu geeft een lange en hoge pass. Krist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland probeert de bal met de borst te controleren. Cleveland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cucinotta speelt de bal door. Vinereanu is nu in balbezit. Vinereanu passt de bal zonder na te denken. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Riška onderschept slim de pass. Riška probeert naar een medespeler te passen. de Harder rent richting de bal. Cleveland onderschept slim de pass. Cleveland draait met de bal, schiet en ... van Schaik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vinereanu geeft een hoge lob. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss passt de bal in één keer door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Deiss speelt de bal door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. de Harder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Cioran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioran geeft de bal voor. Daar is Regtop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telcontar FC 65%, Polonia Venlo 35%.
Telcontar FC - Polonia Venlo 0:8