Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Venlo Telcontar FC
Moja Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Visser rent richting de bal. Visser passt de bal in één keer door. Regtop speelt de bal door. van Es is nu in balbezit. van Es haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Telcontar FC 0:1

7e minuut.
de Harder geeft een hoge lob. Cucinotta kopt de bal weg. Daar is van Haren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ... van Schaik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Harder de bal onder controle te krijgen. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Venlo - Telcontar FC 1:1

19e minuut.
Daar is van Es, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. van Haren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Telcontar FC 2:1

29e minuut.
van Haren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucinotta onderschept slim de pass. Cucinotta passt de bal in één keer door. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. van Schaik bokst de bal weg.

34e minuut.
Visser is nu in balbezit. Vinereanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vinereanu speelt de bal door. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. van Schaik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 37%, Telcontar FC 63%.
Polonia Venlo - Telcontar FC 2:1

49e minuut.
van Haren heeft problemen om de bal te vangen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal met de wreef. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Telcontar FC 3:1

52e minuut.
Cucinotta rent richting de bal. Cucinotta probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap. van Schaik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Telcontar FC 4:1

57e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vinereanu de bal. Vinereanu met een sublieme pass. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Telcontar FC 5:1

58e minuut.
Visser met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuterman met de inworp. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rech geeft de bal voor. Kuterman kan de bal niet met de borst controleren. Kuterman passt de bal met de wreef. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - Telcontar FC 6:1

64e minuut.
Kuterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verhaegh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vinereanu met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa met een sublieme pass. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal zonder na te denken. Verhaegh is nu in balbezit. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Krist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smit rent richting de bal. Smit geeft een hoge lob. van Es springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rock trapt de bal weg van het doel. Cucinotta kopt de bal weg. Klungelig pakt Krist de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 31%, Telcontar FC 69%.
Polonia Venlo - Telcontar FC 6:1