Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yetiballer team Beest
Yeti`s new up Tactiek 442v3
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 32.6
average Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Vandepitte verovert de bal door een tackle van achteren. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - team Beest 1:0

12e minuut.
van Eck geeft een lange en hoge pass. Laamers kopt de bal weg. Klungelig pakt Weber de bal. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Valckx geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Terol met een harde bal richting middenveld. Laamers met een sublieme pass. Tahamata met een sublieme pass. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Blom rent richting de bal. Leezer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

31e minuut.
Leezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leezer geeft de bal voor. van Eck probeert de bal met de borst te controleren. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zhechev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 65%, team Beest 35%.
Yetiballer - team Beest 1:0

46e minuut.
Daar is Bergem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. Daar is Nijman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nijman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terol trapt de bal weg. Tahamata kopt de bal weg. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Leezer rent richting de bal. Khánh Hoàng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leezer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Bergem kopt de bal weg. van Dinteren heeft problemen om de bal te vangen. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz schiet op doel. Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Valke de bal onder controle te krijgen. Valke passt de bal zonder na te denken. Nijman is nu in balbezit. Nijman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - team Beest 2:0

83e minuut.
Vandepitte geeft een lange en hoge pass. Waterink kopt de bal weg. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - team Beest 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 51%, team Beest 49%.
Yetiballer - team Beest 2:1