Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yetiballer Telcontar FC
Yeti`s new up Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
van Haren heeft problemen om de bal te vangen. Valke is nu in balbezit. Valke passt de bal in één keer door. Nijman rent richting de bal. Nijman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt van Dinteren de bal. Khánh Hoàng geeft een hoge lob. Canjels rent richting de bal. Canjels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 2:0

20e minuut.
Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom geeft de bal voor. Daar is Nijman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 3:0

27e minuut.
Valckx speelt de bal door. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Valke passt de bal in één keer door. Nijman rent richting de bal. Nijman schiet op doel. van Schaik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Blom geeft de bal voor. Klungelig pakt Regtop de bal. Nijman rent richting de bal. Nijman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 4:0

41e minuut.
Nijman onderschept slim de pass. Valckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijman is nu in balbezit. Canjels rent richting de bal. Canjels draait met de bal, schiet en ... van Schaik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 27%, Telcontar FC 73%.
Yetiballer - Telcontar FC 5:0

46e minuut.
van Haren rent richting de bal. van Haren speelt de bal door. Weber probeert naar een medespeler te passen. Canjels is nu in balbezit. Canjels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Smit kopt de bal weg. Klungelig pakt de Harder de bal. Krist rent richting de bal. Nijman verovert de bal door een tackle van achteren. Nijman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 6:0

66e minuut.
Valke speelt de bal door. Valckx is nu in balbezit. Valckx met een sublieme pass. Canjels is nu in balbezit. Canjels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Valckx passt de bal zonder na te denken. Blom rent richting de bal. Krist tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krist krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Canjels is nu in balbezit. Canjels met een sublieme pass. Nijman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijman draait met de bal, schiet en ... van Schaik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 7:0

83e minuut.
Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valckx probeert naar een medespeler te passen. Canjels rent richting de bal. Nijman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Krist de bal. Canjels bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjels schiet op doel. Nijman is nu in balbezit. Nijman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 8:0

89e minuut.
Blom onderschept slim de pass. Met opzet legt Krist zijn tegenspeler op de grond. Blom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krist probeert naar een medespeler te passen. Blom met een snel genomen vrije trap. Nijman rent richting de bal. Nijman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yetiballer - Telcontar FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yetiballer 22%, Telcontar FC 78%.
Yetiballer - Telcontar FC 9:0