Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team Beest Polonia Venlo
442v3 Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten good
weak Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kuterman rent richting de bal. Leezer begaat een overtreding. Kuterman raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuterman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandepitte heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland draait met de bal, schiet en ... Troost bokst de bal weg.

3e minuut.
Vinereanu kopt de bal weg. Kuterman is nu in balbezit. Cucinotta probeert naar een medespeler te passen. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Polonia Venlo 0:1

6e minuut.
Waterink is nu in balbezit. Rech verovert de bal door een tackle van achteren. Ninoiu rent richting de bal. Leezer verovert de bal door een tackle van achteren. Leezer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
team Beest - Polonia Venlo 1:1

23e minuut.
Laamers passt de bal in één keer door. Tahamata rent richting de bal. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Waterink raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leeuwin komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Leezer speelt de bal door. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata met een sublieme pass. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 51%, Polonia Venlo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team Beest - Polonia Venlo 1:1

62e minuut.
Vandepitte passt de bal in één keer door. Vinereanu geeft een lange en hoge pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland schiet op doel. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Bergem bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cleveland naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Zeman rent richting de bal. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Troost bokst de bal weg.

87e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laamers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vinereanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vinereanu met een snel genomen vrije trap. Daar is Zeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinereanu met een snelle inworp. Zeman kan de bal niet met de borst controleren. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata onderschept slim de pass. Tahamata met een sublieme pass. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rock bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 55%, Polonia Venlo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team Beest - Polonia Venlo 1:1