Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zoetermeer 2.0 Yetiballer
Normal Tactiek Yeti`s new up
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Elbers passt de bal in één keer door. van den Velde rent richting de bal. Valke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valke krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Inworp. Bouwens met de inworp. Blom met een sublieme pass. Breukers rent richting de bal. Breukers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Yetiballer 0:1

14e minuut.
Sno rent richting de bal. Valckx onderschept slim de pass. Valckx met een sublieme pass. Nijman rent richting de bal. Nijman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dammers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijman verovert de bal door een tackle van achteren. Nijman geeft de bal voor. Breukers springt en kopt de bal. Verkerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Valke geeft een lange en hoge pass. Daar is Nijman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers draait met de bal, schiet en ... Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Yetiballer 0:2

32e minuut.
Valckx is nu in balbezit. Valckx passt de bal in één keer door. Valke bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers is nu in balbezit. Breukers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valckx is nu in balbezit. Valckx speelt de bal door. Breukers rent richting de bal. Nijman is nu in balbezit. Nijman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zoetermeer 2.0 - Yetiballer 0:3

44e minuut.
Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom geeft de bal voor. Valke is nu in balbezit. Valke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zoetermeer 2.0 60%, Yetiballer 40%.
FC Zoetermeer 2.0 - Yetiballer 0:3

49e minuut.
Sno passt de bal zonder na te denken. Inworp. Blom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Valckx geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Elbers onderschept slim de pass. Khánh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Hoàng geeft de bal voor. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom geeft de bal voor. Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom met een sublieme pass. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is van der Pluijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouwens rent richting de bal. Bouwens met een sublieme pass. Snoek rent richting de bal. Snoek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Blom rent richting de bal. Inworp. Blom met de inworp. Klungelig pakt Valckx de bal. Valckx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Schulp speelt de bal door. Klungelig pakt Valke de bal. Valke passt de bal zonder na te denken. Breukers rent richting de bal. Breukers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zhechev met een harde bal richting middenveld. Valke kopt de bal weg. Bakboord rent richting de bal. Nijman verovert de bal door een tackle van achteren. Nijman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zoetermeer 2.0 65%, Yetiballer 35%.
FC Zoetermeer 2.0 - Yetiballer 0:3