Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team Beest Burpies
442v3 Tactiek lekkerrrr
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 35.2
average Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


27e minuut.
Klungelig pakt Leeuwin de bal. Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft een hoge lob. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Deschamps passt de bal zonder na te denken. Patrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrk passt de bal met de wreef. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. Troost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 58%, Burpies 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team Beest - Burpies 0:0

55e minuut.
Inworp. Laamers met de inworp. Liverio rent richting de bal. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tahamata rent richting de bal. Tahamata passt de bal met de wreef. Liverio heeft problemen om de bal te vangen. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz schiet op doel. Botje kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Liverio geeft een hoge lob. Swerdtfegers kopt de bal weg. Monteiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Burpies 0:1

73e minuut.
Leeuwin speelt de bal door. Barendregt bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers begaat een overtreding. Swerdtfegers krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Botje met een harde bal richting middenveld. Swerdtfegers kopt de bal weg. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Burpies 0:2

87e minuut.
Cirus geeft de bal voor. Dahlhaus kopt de bal weg. Klungelig pakt Deschamps de bal. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. Troost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Burpies 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 50%, Burpies 50%.
team Beest - Burpies 0:3