Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burpies team Beest
lekkerrrr Tactiek 442v3
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten adequate
adequate Passen weak
poor Verdedigen good


5e minuut.
Maćkiewicz rent richting de bal. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz begaat een overtreding. Majaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Majaru kan niet meer verder spelen. Cirulli komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Leezer rent richting de bal. Leezer probeert naar een medespeler te passen. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz schiet op doel. Botje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - team Beest 0:1

23e minuut.
Inworp. Liverio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laamers speelt de bal door. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laamers is nu in balbezit. Laamers met een sublieme pass. Waterink rent richting de bal. Waterink draait met de bal, schiet en ... Botje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - team Beest 0:2

35e minuut.
Bergem bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps begaat een overtreding. Bergem raakt geblesseerd tijdens het duel. Bergem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - team Beest 0:3

36e minuut.
Liverio is nu in balbezit. Liverio geeft een hoge lob. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - team Beest 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 58%, team Beest 42%.
Burpies - team Beest 1:3

47e minuut.
Waterink kan de bal niet met de borst controleren. Iloniak rent richting de bal. Iloniak geeft een hoge lob. Patrk rent richting de bal. Patrk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Maćkiewicz rent richting de bal. Cirus rent richting de bal. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Botje werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - team Beest 1:4

66e minuut.
Liverio verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Laamers met de inworp. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Patrk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 59%, team Beest 41%.
Burpies - team Beest 1:4