Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Venlo FC Zoetermeer 2.0
Moja Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 23.2
good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Kuterman passt de bal met de wreef. Daar is Cleveland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss rent richting de bal. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 1:0

4e minuut.
Doeltrap. Verkerk met een harde bal richting middenveld. Cucinotta probeert naar een medespeler te passen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. Moniz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Vinereanu speelt de bal door. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss passt de bal zonder na te denken. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vinereanu met de inworp. Deiss controleert de bal met de borst. Renfurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Moniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dammers speelt de bal door. Renfurm rent richting de bal. Vinereanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vinereanu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Doeltrap. Moniz trapt de bal weg van het doel. Dammers probeert de bal met de borst te controleren. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu passt de bal met de wreef. Dammers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss onderschept slim de pass. Deiss draait met de bal, schiet en ... Moniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vinereanu probeert naar een medespeler te passen. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Deiss passt de bal in één keer door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Renfurm rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Deiss met een sublieme pass. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland schiet op doel. Moniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

45e minuut.
Cucinotta speelt de bal door. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland passt de bal in één keer door. Deiss is nu in balbezit. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 33%, FC Zoetermeer 2.0 67%.
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 1:0

48e minuut.
Daar is Verkerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleveland met een sublieme pass. Verkerk onderschept slim de pass. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakboord is nu in balbezit. Bakboord geeft de bal voor. Vinereanu kopt de bal weg. Cucinotta is nu in balbezit. Cucinotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moniz trapt de bal weg. Kuterman kopt de bal weg. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kuterman kopt de bal weg. Deiss rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renfurm. Renfurm krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cucinotta passt de bal zonder na te denken. Cleveland is nu in balbezit. Renfurm is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Verkerk de bal. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss schiet op doel. Moniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 2:0

66e minuut.
Cucinotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucinotta speelt de bal door. Deiss speelt de bal door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 3:0

74e minuut.
Moniz met een harde bal richting middenveld. Cucinotta kopt de bal weg. Bakboord heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 4:0

81e minuut.
Renfurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucinotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cucinotta speelt de bal door. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Deiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moniz trapt de bal weg. Cucinotta kopt de bal weg. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 5:0

84e minuut.
Kuterman speelt de bal door. Cucinotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucinotta probeert naar een medespeler te passen. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Bakboord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss is nu in balbezit. Deiss passt de bal zonder na te denken. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland draait met de bal, schiet en ... Moniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Venlo 28%, FC Zoetermeer 2.0 72%.
Polonia Venlo - FC Zoetermeer 2.0 6:0