Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burpies Telcontar FC
lekkerrrr Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Visser passt de bal zonder na te denken. van Es is nu in balbezit. Vojtek rent richting de bal. van Es onderschept slim de pass. van Es draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Daar is Iloniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iloniak geeft de bal voor. Daar is Krist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - Telcontar FC 1:0

11e minuut.
Patrk verovert de bal door een tackle van achteren. Patrk passt de bal zonder na te denken. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. van Schaik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - Telcontar FC 2:0

15e minuut.
Deschamps is nu in balbezit. de Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps verovert de bal door een tackle van achteren. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Regtop passt de bal in één keer door. Patrk rent richting de bal. Patrk speelt de bal door. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
van Haren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps onderschept slim de pass. de Harder is nu in balbezit. Deschamps verovert de bal door een tackle van achteren. Deschamps speelt de bal door. van Schaik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Visser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirus speelt de bal door. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Deschamps is nu in balbezit. Deschamps passt de bal in één keer door. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 33%, Telcontar FC 67%.
Burpies - Telcontar FC 2:0

49e minuut.
Miclea probeert naar een medespeler te passen. Dahlhaus rent richting de bal. Dahlhaus probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Inworp. Iloniak met de inworp. Miclea met een sublieme pass. Deschamps heeft problemen om de bal te vangen. Deschamps draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Patrk met een snelle inworp. Miclea rent richting de bal. Miclea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swerdtfegers de bal. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Majaru onderschept slim de pass. Visser rent richting de bal. Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru geeft een lange en hoge pass. Swerdtfegers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Patrk probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - Telcontar FC 3:0

72e minuut.
Deschamps heeft problemen om de bal te vangen. Deschamps met een sublieme pass. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burpies - Telcontar FC 4:0

84e minuut.
van Haren is nu in balbezit. Dahlhaus onderschept slim de pass. Dahlhaus geeft een hoge lob. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... van Schaik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Botje trapt de bal weg. Patrk kopt de bal weg. Daar is Deschamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burpies 32%, Telcontar FC 68%.
Burpies - Telcontar FC 4:0