Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telcontar FC Burpies
Normal Tactiek lekkerrrr
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Regtop de bal. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclea speelt de bal door. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps schiet op doel. van Schaik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:1

8e minuut.
Deschamps onderschept slim de pass. Deschamps passt de bal zonder na te denken. de Harder bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers onderschept slim de pass. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:2

17e minuut.
Miclea is nu in balbezit. Miclea speelt de bal door. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. van Schaik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
van Schaik trapt de bal weg. Miclea kopt de bal weg. Dahlhaus speelt de bal door. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:3

26e minuut.
Dahlhaus rent richting de bal. Dahlhaus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Verhaegh de bal onder controle te krijgen. Deschamps rent richting de bal. Deschamps haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:4

32e minuut.
Miclea met de inworp. Patrk rent richting de bal. Patrk geeft een lange en hoge pass. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dahlhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhaus geeft een lange en hoge pass. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps draait met de bal, schiet en ... de Harder kopt de bal weg. van Schaik bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Patrk de bal. Miclea is nu in balbezit. Miclea geeft een lange en hoge pass. Deschamps rent richting de bal. Deschamps draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Schaik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telcontar FC 73%, Burpies 27%.
Telcontar FC - Burpies 0:5

49e minuut.
van Schaik trapt de bal weg van het doel. Miclea kopt de bal weg. Deschamps is nu in balbezit. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
de Harder speelt de bal door. Visser heeft problemen om de bal te vangen. Miclea probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Deschamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlhaus is nu in balbezit. Regtop schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Regtop naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patrk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea geeft een hoge lob. van Schaik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:6

59e minuut.
Smit verovert de bal door een tackle van achteren. Cirus verovert de bal door een tackle van achteren. Cirus geeft een hoge lob. Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Swerdtfegers is nu in balbezit. Swerdtfegers haalt uit met een fantastische trap. van Schaik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:7

62e minuut.
Swerdtfegers is nu in balbezit. Deschamps rent richting de bal. Swerdtfegers is nu in balbezit. Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps haalt uit met een fantastische trap. van Schaik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Swerdtfegers draait met de bal, schiet en ... de Harder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Schaik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Harder kopt de bal weg. Patrk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Haren maakt een afschuwelijke overtreding. Patrk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miclea komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Patrk geeft een hoge lob. Daar is Swerdtfegers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deschamps rent richting de bal. Deschamps schiet op doel. Verhaegh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Telcontar FC - Burpies 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telcontar FC 73%, Burpies 27%.
Telcontar FC - Burpies 0:8