Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs team Beest
T1_obv451 Tactiek 442v3
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 34.4
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zeman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlandi met de inworp. Uzunov is nu in balbezit. Uzunov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ćwiąkała probeert de bal met de borst te controleren. Laamers is nu in balbezit. Uzunov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uzunov krijgt een gele kaart. Laamers wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Zeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves onderschept slim de pass. Naves passt de bal met de wreef. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cornudella speelt de bal door. Muskała rent richting de bal. Muskała met een sublieme pass. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Mols kopt de bal weg. Klungelig pakt Muskała de bal. Muskała geeft een lange en hoge pass. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 49%, team Beest 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Tolhuijs - team Beest 0:0

59e minuut.
Inworp. Burlandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzunov rent richting de bal. Uzunov haalt uit met een fantastische trap. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Uzunov verovert de bal door een tackle van achteren. Uzunov heeft problemen om de bal te vangen. Burlandi met een sublieme pass. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stříbrný komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Leezer rent richting de bal. Pederzoli onderschept slim de pass. Pederzoli probeert naar een medespeler te passen. Muskała rent richting de bal. Muskała geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Pederzoli geeft de bal voor. Bergem heeft problemen om de bal te vangen. Stříbrný rent richting de bal. Stříbrný haalt uit met een fantastische trap. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Tolhuijs - team Beest 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 35%, team Beest 65%.
SC Tolhuijs - team Beest 1:0