Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team Beest SC Tolhuijs
442v3 Tactiek T1_obv451
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten solid
weak Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Leezer verovert de bal door een tackle van achteren. Leezer met een sublieme pass. Vandepitte is nu in balbezit. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mols is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maćkiewicz. Mols is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mols met een snel genomen vrije trap. Daar is Probocskai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel. Troost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mols geeft een hoge lob. Naves kopt de bal weg. Probocskai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naves rent richting de bal. Naves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - SC Tolhuijs 0:1

21e minuut.
Hluštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata onderschept slim de pass. Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Waterink is nu in balbezit. Waterink schiet op doel. Eftimescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Naves is nu in balbezit. Uzunov is nu in balbezit. Tahamata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzunov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uzunov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naves maakt een snoekduik en kopt de bal. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - SC Tolhuijs 0:2

30e minuut.
Inworp. Pederzoli met de inworp. Muskała geeft een lange en hoge pass. Naves krijgt zijn hoofd ertegen. Troost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergem probeert naar een medespeler te passen. Naves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waterink rent richting de bal. Waterink draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała passt de bal in één keer door. Naves rent richting de bal. Naves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - SC Tolhuijs 0:3

44e minuut.
Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała geeft een hoge lob. Vandepitte kopt de bal weg. Daar is Uzunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzunov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 60%, SC Tolhuijs 40%.
team Beest - SC Tolhuijs 0:3

55e minuut.
Vandepitte geeft een hoge lob. Laamers rent richting de bal. Burlandi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burlandi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik verovert de bal door een tackle van achteren. Copik geeft een lange en hoge pass. Naves is nu in balbezit. Naves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 65%, SC Tolhuijs 35%.
team Beest - SC Tolhuijs 0:3